AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuzey yıldızı görmek

Kahve falında kuzey yıldızı görmek

Kahve falında kuzey yıldızı görmek gergin anların nişan atma veya söz bozma durumlarına neden olacağına, başına musibetli ve melanetli olayların geleceğine, aşılamaz ve çözülemez sorunlarının olmayacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına, yapılan çalışmaların zarar vereceğine, çok büyük üzüntüler ve stres yaşanan bir döneme girileceğine, atılacak adımlar sayesinde işlerini daha kolay bir şekilde halledeceğine, geçim kolaylığı içinde olacağına ve deyim yerindeyse ayaklarını yerden kesecek fırsatlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kuzey yıldızı gördüyseniz:

  • Eğilimlerinizi, planlarınızı, hedeflerinizi veya asıl niyetlerinizi paylaşırsanız uzun zamanlı bir hayalinizi gerçekleştirme fırsatı elde edebilirsiniz.

Kahve falında kuzey yıldızı görmek sıkıntı ve sorunların başgöstermeye başladığına, yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına ancak bu borçların bir türlü ödenemeyeceğine, bir sebeple artık pes edip kendisine yeni bir hayat kuracağına, eski hayatına kısmen de olsa sünger çekeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kuzeye gitmek çok büyük mal ve mülk sahibi olacağına, sağlıkla ilgili olarak güzel bir haber alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kuzey ışıklarını görmek kendisini hiç olmadığı kadar sıkışmış hissedeceğine ve yoğun bir duygu seline kapılacağına, maddi olanakların kötüleşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında güneşin kuzeyden doğduğunu görmek insanlar tarafından sevilmesi ve sayılması sayesinde çok rahat edeceği bir pozisyona ulaşacağına, eline geçen bir miktar parayı çok büyük zarara uğradığı bir işten kurtulmak için harcayacağına delalet eder.

Kahve falında kuzeye dönüp namaz kılmak aile bireyleri arasında ara sıra yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, hastalıkların biteceğine, gözyaşının dineceğine ve falı kapatan kişinin kötü şansının yakasını artık bırakacağına delalet eder.

Kahve falında kuzeye doğru namaz kılmak kararlı ve isabetli adımlarının yüzünü güldürecek sonuçlar vereceğine, şansının açılacağına ve özellikle de kısmetinden yana yüzünün güleceğine inanılır.

Kahve falında kuzey kutbunu görmek yeni başlayacağı projenin büyük ses getirmesi ile çok büyük bir zenginliğe kavuşacağına, elden çıkan malların geri kazanılacağına ve yaşanan eksikliklerin giderileceğine yorulur.

Kahve falında kuzey görmek sıkıntılarından ve üzüntülerden kurtularak huzur bulacağına, hayatının kolaylık, güzellik, huzur, bolluk ve bereket içinde geçeceğine ve hiçbir isteğinin havada kalmayacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir