AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuzeye gitmek

Kahve falında kuzeye gitmek

Kahve falında kuzeye gitmek talihinin ve kısmetinin açık olması sayesinde elinin bolluğa kavuşacağına, hem eğleneceğine, etrafındaki kişiler ile çok sorun yaşayacağına, maddi ve manevi olarak kendisini çok geliştireceğine, kapısına gelen bir kişiye yardım etmesi sayesinde hayır duaları alacağına, kısa zamanda çok güzel bir işin başına geçeceğine, zorlukları teker teker aşacağına, sevilen bir kişiye yardım edileceğine, rızkının da çoğalacağına yorulur.

Kahve falında kuzeye gitmek gördüyseniz:

  • İnatçılığa ya da belli fikirler konusunda ısrarcı olmaya bağlı problemler yaşanabilir.

Kahve falında kuzey kutbunda gitmek kişinin afiyette kalacağına, hayata karşı isteksizleşeceğine işaret eder.

Kahve falında kuzey kutbuna gitmek huzur ve mutluluğun sürekli artacağına, kendisini hazır hissettiğinde de kararını yerine getireceğine tabir olunur.

Kahve falında kuzeye gitmek mutluluk sayesinde işlerinin daha da artacağına, çok hayırlı ve büyük bir kazanç elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kuzey ışıklarını görmek hastalıklarını yeneceğine, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, yüzünün güleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kuzey rüzgarı görmek borçların artacağına, yoksul ve düşkün bir hayat süreceğine, iş hayatı ve aile hayatı ile ilgili çok büyük bir azim göstererek çok büyük kazançlar elde edeceğine yorulur.

Kahve falında kuzey yönünü görmek yaşama dört elle sarılacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından tamamen kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında kuzey görmek sorunlu ve sıkıntılı kişilerle bir işe girileceğine, hatalı yollara sapılacağına, daha fazla kazanç getireceğine, borçların kısa zamanda ödeneceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kuzeye dönüp namaz kılmak kötü niyetli kişiler tarafından istenmeyen bir durumun ortasında bırakılacağına, kendisine destek olan kişilerin de sıkıntıya düşeceğine, rahat edeceği bir döneme gireceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir