AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuzeye doğru namaz kılmak

Kahve falında kuzeye doğru namaz kılmak

Kahve falında kuzeye doğru namaz kılmak sofraların zenginliğine, kişinin kendisi ve ailesi ile hiçbir şekilde maddi açıdan dara düşmeyeceğine, eşi ile arasında tatsız münakaşalar geçeceğine, kırgınların barışacağına, iş hayatında yaşanan sorunların çözümü için çıkılan uzun bir yolculuktan hayırlı ve güzel haberler ile dönüleceğine, yaptığı işlerde her zaman zirveye oynayacağına, etrafındaki insanları şaşırtacak bazı kararlar vereceğine, etrafındaki insanların desteği ile daha çok kişiye ulaşacağına, herkesin itibar ettiği bir konuma yükseleceğine, hayatının kolaylaşacağına, elinin bollaşacağına, çevresinin kalabalıklaşacağına, keyfinin ve geçiminin yerinde olması sayesinde de insanlarla olan muhabbetinin koyulaşacağına ve güzelleşeceğine inanılır.

Kahve falında kuzeye doğru namaz kılmak gördüyseniz:

  • Geleceğinizi olumsuz etkileyebilecek hareketlerden kaçınmalısınız.

Kahve falında kuzeye doğru namaz kılmak yeni kazanç kapılarının açılmasına vesile olacağına, hayırlı bir yola çıkılacağına işaret eder.

Kahve falında kuzeye dönüp namaz kılmak edilen duaların Allah katında karşılığını bulacağına, zorlukların bir anda biteceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok daha iyi biryere ulaşacağına inanılır.

Kahve falında güneşin kuzeyden doğduğunu görmek işlerin düzene gireceğine ve eğitim konusunda yeni bir sayfa açılacağına, fakirliğinin biteceğine, mal ve varlık sahibi olacağına alamet eder.

Kahve falında kuzey yıldızı görmek sıkıntı yaratan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, sevdiği kişilerden ihanet göreceğine, büyük üzüntüler yaşayacağına inanılır.

Kahve falında kuzey ışıklarını görmek beklenmeyen yerden gelecek yardımlara, bilgisine ve becerisine güvenmediği işlere kalkışmayacağına ve üstesinden gelemeyeceği sorumlulukların altına girmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında kuzey rüzgarı görmek en yakındaki insanların ihanetine uğramaya ve kendini toplumdan, sosyal ortamlardan soyutlamaya yorumlanan fal, yaşanacak olumsuzluklardan sonra kişinin tüm çevresini yeni baştan düzenleyeceğine, bazı kişileri ölene kadar hayatından çıkaracağına, hayatının iyileşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kuzey görmek girdiği işlerde herkesin imrenerek ve kıskanarak bakacağı bazı çalışmalara imza atacağına, herkes için etiketlerin fiyatının aşağı düşeceğine inanılır.

Kahve falında kuzey yönünü görmek kardeşleri ile tartışmasından dolayı canının sıkılacağına, gelir kaybedeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir