AnaSayfa / Genel / Kahve falında güneşin kuzeyden doğduğunu görmek

Kahve falında güneşin kuzeyden doğduğunu görmek

Kahve falında güneşin kuzeyden doğduğunu görmek aile hayatında ve iş hayatında çok büyük huzursuzlukların başgöstereceğine ve çok büyük zararlara uğranacağına, bir işi rakiplerine kaptıracağına, maddi sıkıntılardan kurtulup zenginleşmeye, yakın bir zaman içinde yeni ve daha başarılı işlere gireceğine, herhangi zarara uğramayacağına, nimetten yana payına fazlasının düşeceğine, işlerin bozulacağına, kazancın düşeceğine, zevki sefa içinde yaşayacağına, ailesiyle birlikte uzun ve mutlu günler geçireceğine, çok büyük yenilikler yapacağına ve her zaman çok daha akıllıca düşünüp kendisini geliştireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında güneşin kuzeyden doğduğunu gördüyseniz:

  • İçinize kapandıkça, herkesin sizi anlamasını da zorlaştırıyorsunuz.

Kahve falında güneşin kuzeyden doğduğunu görmek işlerin düze çıkarılacağına, sorunların birdenbire daha da artacağına rivayet eder.

Kahve falında kuzey ışıklarını görmek kısmetsizliğin ve şanssızlığın geride kalacağına, kişiye haksızlık yapılmak istendiğine ve mal paylaşımında büyük sorunlarla karşılaşılacağına delalet eder.

Kahve falında kuzey kutbunu görmek sorunların, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine, hayırlı kişiler ile çok güzel bir ortaklık kurulacağına, ancak bu durumların kısa bir süre içinde atlatılacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine tabir olunur.

Kahve falında kuzey görmek elindeki işten büyük zararlar göreceğine, hayali kurulan bir şeye el birliği ile ulaşılacağına rivayet eder.

Kahve falında kuzeye doğru namaz kılmak geçim sıkıntısı çekiliyorsa maddi açıdan rahata erileceğine, geçimin kolaylaşacağına, rızkın genişleyeceğine işarettir.

Kahve falında kuzey yıldızı görmek rahat bir hayata başlayacağına, duygusallığın ön plana çıkacağına ve beklenen haberlerin nihayet geleceğine işarettir.

Kahve falında kuzey kutbunda gitmek dünya nimetlerinin daha fazlasına sahip olacağına ve neşesinin de yerine geleceğine, işlerindeki sorunların ortadan kalkacağına inanılır.

Kahve falında kuzey yönünü görmek el attığı her işte çok büyük başarı kazanacağına, problemlerini çözeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir