AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuzey kutbunda gitmek

Kahve falında kuzey kutbunda gitmek

Kahve falında kuzey kutbunda gitmek yönetici makamına oturacağına, inancı ve kendine olan güveni sayesinde niyetlendiği her işte muvaffak olmayı bileceğine, afiyete ereceğine, sıkıntıları ve sorunları hızlı bir şekilde aşacağına, hak yoluna döneceğine, maddi yükümlülüklerin azaltılacağına, alacağı bazı iş tekliflerini değerlendirmek için kısa süreli olarak bir tatile çıkacağına, çaresiz ve üzgün hallere düşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kuzey kutbunda gitmek gördüyseniz:

  • Olayları netleştirmek için karşı tarafın üzerine gidebilirsiniz.

Kahve falında kuzey kutbuna gitmek sahip olduklarını boş işlerle uğraşmaktan dolayı kaybedeceğine, hayırlı haberler alacağına işaret eder.

Kahve falında kuzey kutbunda gitmek kendisini kötüleyen ve çekemeyen insanlar yüzünden büyük bir sıkıntı çekeceğine, maddi ve manevi olarak büyük zarar göreceğine ve çevresindeki insanların da zarar görmesine sebep olacağına alamet eder.

Kahve falında kuzey kutbunu görmek problemlerin en kısa zamanda çözüme kavuşacağına, hayırlı kısmetler ile karşılaşılacağına ve bol kazançlı ve çok bereketli bir yere terfi edileceğine, ara sıra iş hayatında yaşanan problemleri ortadan kaldıracağına alamet etmektedir.

Kahve falında kuzeye gitmek kendisine yeni bir hayat düzeni kuracağına, yardıma muhtaç olan herkese yardım edeceğine yorulur.

Kahve falında kuzey görmek mal ve para yönünden büyük bir zarara uğrayacağına, bir sebeple çok büyük bir üzüntü yaşanacağına delalettir.

Kahve falında kuzey ışıklarını görmek elini attığı her işte büyük kazançlar elde edeceğine ve yaptığı her çalışmanın hem kendisine hem etrafındaki insanlara çok büyük fayda sağlayacağına, lüksünün, rahatının ve konforunu da yerinde olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kuzeye dönüp namaz kılmak kendisine isabet edecek üzüntülü bir duruma, aile ve özel hayatının sorunsuz geçeceğine, isteklerinin ve heveslerinin gerçekleşeceğine, heyecanlarının ve sevincinin de hiçbir zaman yarım kalmayacağına alamet eder.

Kahve falında kuzeye doğru namaz kılmak dost ya da akrabalarından birinin yardımı sayesinde gireceğine, hayallerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir