AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuzey kutbunu görmek

Kahve falında kuzey kutbunu görmek

Kahve falında kuzey kutbunu görmek anne baba duasının alınacağına, falı kapatan kişinin, bu haberden ötürü neredeyse yıkılan kişiye çok büyük bir destek olacağına, ancak verilen çabaara rağmen bir türlü ilerleme kaydedilemeyeceğine, bu yüzden yeni bir yola başvurulacağına, adını herkese duyuracağına, emeklerinin, alın terinin ve çalışmalarının boşa gitmeyeceğine, hayallerini gerçekleştireceğine, tüm sıkıntıların, dertlerin ve sorunların biteceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük destek vereceğine delalet eder.

Kahve falında kuzey kutbunu gördüyseniz:

  • Bazı değişiklikler ya da oluşan farklı olaylar nedeniyle planlarınızın bazılarını uygulamaya koymanız gerektiğini daha iyi görebilirsiniz.

Kahve falında kuzey kutbunu görmek elinde bulunan imkânlar sayesinde kendisini çok seven bir kişi için yakın zaman içinde büyük bir sürpriz yapacağına, çok yorulacağına işarettir.

Kahve falında kuzey kutbunda gitmek sürpriz ve müjdeli gelişmeler yaşayacağına, mutlu olacağı mesajlar geleceğine delalettir.

Kahve falında kuzey kutbuna gitmek her türlü musibetten ve melanetten uzaklaşılacağına, uzun zaman önce yapılmış olan bir ortaklığın büyük sorunlar yaratacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kuzey yıldızı görmek çalışmalarının bilim çevresi tarafından kabul göreceğine, sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalacağına işaret eder.

Kahve falında kuzeye dönüp namaz kılmak aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına, ekonomik olarak darlığa düşeceğine, ancak daha sonra yakınlarından birinin vereceği destekle toparlanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kuzey yönünü görmek kavga ve tartışma dolu bir dönem geçirileceğine, işlerin istenmeyen bir hal alacağına, sorunlu geçen bir dönemin sona ereceğine rivayet eder.

Kahve falında kuzey rüzgarı görmek sıkıntıdan tırnaklarını yiyeceğine, kara kara düşüneceğine ve kimselerle konuşmaz olacağına, işlerin daha iyi bir hal alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kuzeye doğru namaz kılmak kişinin hayatında eksik olanları tespit ederek tamamlayacağına, iş ile ilgili tüm sıkıntıların ve sorunların çözüme kavuşacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir