AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuyuya düşen birini görmek

Kahve falında kuyuya düşen birini görmek

Kahve falında kuyuya düşen birini görmek pek çok kişinin hayatını kurtaracağına, dostları, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine, aile hayatında can sıkıcı olayların yaşanacağına, uzaktaki bir akrabadan çok güzel ve hayırlı bir haber alınacağına, yapılması planlanan yeniliklerin aksayacağına ve bir süre daha gerçekleştirilemeyeceğine, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşayacağına, hayatı içinde süren belirsiz durumların yavaş yavaş düzeleceğine, yaşadığı tüm sıkıntılardan kurtulacağına, manevi olarak iyi bir psikolojiye gelineceğine tabir olunur.

Kahve falında kuyuya düşen birini gördüyseniz:

  • Bazı şeyler sadece siz inandığınız için öyle olmayabilir.

Kahve falında arkadaşının kuyuya düştüğünü görmek aile  hayatında tartışmalar ve sürtüşmeler yaşanacağına, sorunlarından kurtulacağına yorulur.

Kahve falında eşinin kuyuya düştüğünü görmek kısmetlerinin de herkesi kıskandıracak kadar çoğalacağına, hayatın kendisine şans ve kısmet getireceğine delalet eder.

Kahve falında kuyuya düşeni görmek verilen emeğin karşılığının alınamamasından ötürü çok büyük üzüntü duyulacağına, insanlara birşeyleri ispat etmeye çalışırken işlerin kötü bir hal alacağına ve sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine, daha önce hiç tatmadığı mutluluklar tadacağına delalettir.

Kahve falında kızının kuyuya düştüğünü görmek dertlerin kısa zamanda biteceğine, yapılan hataların kısa bir zaman içinde telafi edileceğine, sağlıkla ilgili olarak güzel bir haber alınacağına yorulur.

Kahve falında birinin kuyuya düştüğünü görmek bir sebeple aile bireyleri ile tartışılacağına, kendisine fırsatlar yaratacağına, zor işlerin altından kalkacağına ve çok uzun bir zamandan beri istediği mevkilere yakın bir zaman içinde geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında oğlunun kuyuya düştüğünü görmek neredeyse bir lokma ekmeğe muhtaç olacak duruma geleceğine, sevilen bazı kişilere yaşadıkları sıkıntılardan dolayı maddi ve manevi olarak büyük yardımlarda bulunulacağına ve atılan her adımın gerek aile hayatı gerekse de iş hayatı için büyük mutluluklar getireceğine alamet eder.

Kahve falında kuyuya düşeni çıkarmak borçları nedeni ile hapislik durumlar yaşayacağına, elindeki avucundaki her şeyi kaybedeceğine, evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkinin çıkacak dedikodular yüzünden biteceğine, her iki tarafın da çok üzüleceğine, tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine ve anne babanın sağlık sorunları yüzünden üzüntü duyulacağına inanılır.

Kahve falında karanlık kuyuya düştüğünü görmek helal rızık elde edeceğine ve iş konusunda sıkılmayacağına, zor zamanların biteceğine, fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir