AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuyu bulmak

Kahve falında kuyu bulmak

Kahve falında kuyu bulmak kafanın rahat olması sayesinde başka işlerle ilgilenileceğine, kişinin birikim yapabilecek oranda kar elde edeceğine, maddi ve manevi sorunlarının biteceğine, rahata kavuşacağına, ferahlayacağına, hafifleyeceğine, aile hayatının bozulacağına, şanssızlığın, kısmetsizliğin ve uğursuzluğun geride kalacağına, kurulan hayallerin gerçeğe çevrileceğine, sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, zaman içinde küçük işlerin büyüyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kuyu bulmak gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişilerin sizi seçip seçmeyeceğini düşünmek yerine, sizin onlarla hareket etmek isteyip istemediğinizi bulmanız gerekiyor.

Kahve falında kuyu kazıp su bulmak attığı bir adımdan istediği mutluluğu, huzuru ve başarıyı yakalayamayacağına, kendisini adadığı ve yıprattığı bazı konularda çok rahatsızlık duyacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında su kuyusu bulmak çok hareketli ve heyecanlı günler yaşayacağına, kötü halden iyi hale geçeceğine ve içinde olacağı durumdan çok memnun olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kuyu bulmak örneğin; evlenip bekâr hayatından elini eteğini çekeceğine, anlaşmazlıkların, kinin ve nefretin son bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kuyu eşmek geçim sıkıntısı çekmeyeceğine, sağlığının ve keyfinin yerinde olacağına, yakın bir zamanda fal sahibini bulacağına alamet eder.

Kahve falında kuyuya düşeni görmek sıkıntılarını aşacağına, başını ağrıtan ve kendisini üzen olayları atacağı doğru adımlar ve vereceği hayırlı kararlar sayesinde yakın bir zaman içinde çözeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tuvalet kuyusu temizlemek kişinin kazancının da beklentilerinin çok üstünde olacağına, aksi halde çok daha kötü bir durumla karşılaşacağına yorulur.

Kahve falında kuyu suyu içmek çok büyük bir proje ortaya koyacağına, kamyon eski ve küçükse girişilecek işten zarara uğramış bir şekilde çıkılacağına rivayet eder.

Kahve falında kuyuya düşen birini kurtarmak yaşanacak olaylardan ötürü çok gereksiz ve kötü insanlar ile muhatap olmasından ve karşı karşıya gelmesinden ötürü çok büyük bir sıkıntıya gireceğine, mutlu başlayan bir birlikteliğin tartışmalı bir şekilde biteceğine, sağlık sorunları yaşanacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir