AnaSayfa / Genel / Kahve falında su kuyusuna inmek

Kahve falında su kuyusuna inmek

Kahve falında su kuyusuna inmek geçimini zorluk ve zahmet çekmeden, kolay yollardan kazanacağına, mutluluk verecek gelişmeler yaşayacağına, yeni kararları sayesinde yüzünün güleceğine, rahat ve kolay şekilde yaşamaya başlayacağına, kendisine düşmanlık besleyen kişiler tarafından zarara uğratılacağına ve hayırlı olarak girdiği bir işin kendisine zarar verecek bir duruma döneceğine, kazancın devamlı olacağına, vefasızlık ve haksızlık göreceğine, huzurunu da kaçıracak hiçbir önemli sorun ve kötü olayla karşılaşmayacağına, eğitimle ilgili olarak büyük bir sıçrama yaşanacağına, sorumlulukların azalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında su kuyusuna inmek gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızı ilgilendiren olaylar sonuçlanıyor.

Kahve falında su kuyusuna inmek maddi anlamda büyük bir kazanca ulaşılacağına, kendisini çok iyi yerlere getirecek ve büyük kazançlar sağlayacak kararlar vereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında iple kuyuya inmek alacağı birçok desteğe ve vereceği kararlara rağmen bir türlü kendisini toparlayamayacağına, girdiği işlerin zor olmasına ve çok zahmet vermesine rağmen kendisine yardım eden kişiler sayesinde çok rahat bir şekilde üstesinden geleceğine delalet eder.

Kahve falında kuyuya inmek ardın karşısına bazı sorunlar çıkacağına, kendisini çaresiz ve yalnız kalmış gibi hissedeceğine tabir olunur.

Kahve falında derin kuyuya inmek maddi kaynakların zarar göreceğine, kazancın düşeceğine delalet eder.

Kahve falında su kuyusunda yılan görmek zarar etme riskini en aza indireceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını sona erdireceğine, sevdiği kişiler ile mutlu olacağına, ancak bu kazancın yeteri kadar uygun bir yere ve doğru bir şekilde aktarılamamasından ötürü çok büyük sorunlar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kuyu kazıp su çıkarmak maddi yükümlülüklerinin azalacağına, borçlarının kapanacağına, neşesinin, keyfinin, ağız tadının ve sağlığının da yerine geleceğine, doğruluktan şaşmayan tavrından ve prensiplerinden de ödün vereceğine işarettir.

Kahve falında içi su dolu kuyu görmek başarılı olunacak bir duruma gelineceğine ancak bazı sorunlar yaşadığı için manevi olacak boşluk yaşayacağına, hayırlı kararlar verileceğine, bu kararlar sayesinde işlerin daha iyi bir hal alacağına işarettir.

Kahve falında su dolu kuyu görmek güzel ve ahlaklı davranışlarını kenara atacağına, çok güzel ve mutluluk verici bu adım ile sevgi dolu ve çok büyük bir huzura ereceği bir yuvaya sahip olacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir