AnaSayfa / Genel / Kahve falında kara kuyuya düşmek

Kahve falında kara kuyuya düşmek

Kahve falında kara kuyuya düşmek ters giden bazı durumların düzeltileceğine, kendisini üzen şeylerin sona ereceğine ve mutlu olacağına, kimseye muhtaç olmadan huzur içinde bir hayat süreceğine, günlerinin rahatlık, konfor, keyif ve ağız tadı içinde geçeceğine, içinde olduğu bir projeden çok zarar göreceğine, kazanılan başarılar sayesinde ele geçen kazançlar sayesinde geçim derdinin hiç olmayacağına, sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına, kısa süre içinde işlerin büyütüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kara kuyuya düşmek gördüyseniz:

  • Yeni bir ilişki veya anlaşmaya sıcak bakmanızda fayda var.

Kahve falında kara kuyuya düşmek içinde bulunduğu sağlıksız ruh halinden ve bedenindeki ağrılarından kurtulacağına böylece geleceği iyi ve hayırlı durum için Allah’a şükredeceğine, gelecekle ilgili olarak verilecek kararların hayat içerisinde çok büyük bir etki yaratacağına, mevki ve makam sahibi kişiler ile kurulacak olan dostluk sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kara kuyu görmek rahat şekilde geçineceğine, kader çarkının kişiden yana döneceğine tabir olunur.

Kahve falında kireç kuyusuna düşmek yaptığı çalışmalarda yaşayacağı bir sorunla birlikte işlerinin kapanacağına, maddi ve manevi olarak mutlu olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında derin kuyuya düşmek ortaklık yaptığı birisinden ihanet göreceğine, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, eline geçen fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine, iş hayatında büyük bir atılım yaparak rakiplerinin önüne geçeceğine, çok sıkıştığı ve sıkıldığı bir zamanda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşacağına delalettir.

Kahve falında kuyuya düşmek ve çıkmak varolan kötü durumların ortadan kaldırılacağına, zararların telafi edileceğine, onunla yeniden kavuşacağına, bir araya gelip, hasretle sarılacağına ve ayrı kaldığı yılların özlemini gidereceğine rivayet eder.

Kahve falında derin bir kuyuya düşmek yaşanan sıkıntının en kısa zamanda sona ereceğine, üzüntülerinin sona ereceğine, büyük başarılar kazanacağına alamet eder.

Kahve falında lağım kuyusuna düşmek maddi açıdan çok rahat ve hayırlı yerlere gelineceğine, aşılmaz denilen engellerin aşılacağına, yapılan ortaklıkların bozulacağına, büyük bir hassasiyetle kurulmuş olan ilişkilerin açmaza gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında çamur kuyusuna düşmek ağır günler geçireceğine, bir anda büyük bir fırsat yakalanılacağına ve sorunsuz geçecek bir döneme girileceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir