AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuyuya düşerken kurtulmak

Kahve falında kuyuya düşerken kurtulmak

Kahve falında kuyuya düşerken kurtulmak daha fazlası olsun diye değil, Allah’ın kendisine verdiklerini rahatça yemeyi nasip etmesi doğrultusunda hareket edeceğine, zenginlik kadar huzurun ve sağlığın da önemli olduğunun farkında olacağına, geçimini sağlamanın dışında, eline geçen paranın bir kısmı ile de geleceğine yatırımlar yapıp, ailesine daha güzel günler yaşatmak için uğraşacağına, çalışmalarınızın karşılığını alacağınıza, maddi durumunuzun düzeleceğine, düşmanına galip geleceğine, dolayısıyla işlerin bozulacağına, çeşitli dedikoduların ortasında kalınacağına, yuva kurmak için yapılan bir hamlenin boşa gideceğine, özel hayatında köklü ve güzel değişiklikler meydana geleceğine, olumlu ve güzel gelişmeler yaşayacağına, dikkat çekeceğine delalet eder.

Kahve falında kuyuya düşerken kurtulmak gördüyseniz:

  • Her şeyi kafanızda tam olarak tasarlamadan başkalarıyla paylaşmamanızda fayda var.

Kahve falında kuyuya düşerken kurtulmak içebileceğine, sahip olduğu mal varlığını başkalarına kaptıracağına delalettir.

Kahve falında kuyuya düşmekten kurtulmak işlerini hafifleteceğine, gelirini daha kolay şekilde elde edeceği yollar ve çözümler bulacağına, kısa zamanda yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, işle ilgili önemli bir teklif alınacağına, sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine yorulur.

Kahve falında çocuğunu kuyuya düştüğünü görmek sıkıntılarının ve sorunların yakın bir zaman içinde eline geçecek olan para ile sona ereceğine, sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde kendisine çok iyi bir mevkide iş bulacağına, çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine alamet eder.

Kahve falında birinin su kuyusuna düştüğünü görmek sıkıntılardan yakın zaman içinde kurtuluşa erileceğine, işlerin büyük kazanç sağlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çocuğun kuyuya düştüğünü görmek pek güven vermeyen bir kişinin iş teklifinin geri çevrileceğine, üzüleceğine ve kırılacağına tabir olunur.

Kahve falında karanlık kuyuya düştüğünü görmek sabır ve azim göstermesi sayesinde iş hayatında çok daha yükseklere geleceğine, kolaylıklarla, fırsatlarla ve kısmetlere sahip olacağına rivayet eder.

Kahve falında birinin kuyuya düşüp öldüğünü görmek alınan borçların ve çekilen kredilerin kısa sürede ödeneceğine, aile bireyleri ile bir soruna karşı ortak çözüm bulunacağına, kötü kişilerin yenilgiye uğratılacağına inanılır.

Kahve falında kuyuya düşeni çıkarmak ele geçen fırsatların kaçırılmasına sebep olan şeylerin ne olduğunun bulunacağına ve aynı hataları yapmamak konusunda kendi kendisini telkin edeceğine, binbir zahmetle kazanılmış olan zenginliğin gitgide azalacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir