AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuyunun içinde bebek görmek

Kahve falında kuyunun içinde bebek görmek

Kahve falında kuyunun içinde bebek görmek hayallerini gerçekleştirmek için eşsiz, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine ve tüm bu güzel gelişmeler sayesinde de deyim yerindeyse ağzının kulaklarına varacağına, hiçbir sorun yaşamayacağına, sorunlarının azalacağına, yatırılmış olan tüm parasının kar edeceğine, tüm sıkıntıların ve sorunların, giderileceğine, maddi imkânlarının artması sayesinde geçim derdinin de son bulacağına, rahatı kaçıracak bir dedikoduya konu olunacağına, bir takım kişisel problemlerin baş göstereceğine, bazı konularda başarısızlık ile karşılaşılacağına, hayırlı ve büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine, aile hayatında ve sosyal hayatta yaşanan tartışmaların kısa zaman içinde tatlıya bağlanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kuyunun içinde bebek gördüyseniz:

  • Tasarladığınız şeyleri kendi başınıza ya da tecrübesiz biriyle yapmanız pek kolay değildir.

Kahve falında kuyunun içinde bebek görmek maddi açıdan büyük bir kayba uğranacağına, sıkıntılı ve zor günlerinin biteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kuyu içinde ateş görmek tahmin edilenden daha çok kazanç elde edileceğine, zorlu çalışmaların yakın zaman içinde biteceğine, dertlerin, sıkıntıların, tasaların ve sorunların çözüm bulacağına, özel hayatın ve aile hayatının bozulacağına alamet eder.

Kahve falında evin içinde su kuyusu görmek onun da her zaman kendisine faydası dokunacağına, sıkıntılardan, üzüntülerden ve musibetlerden alınan hayır duaları sayesinde kurtuluşa erileceğine yorulur.

Kahve falında evin içinde su dolu kuyu görmek çok iyi yatırımlar yaparak büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine ve mal mülk sahibi olacağına, özlem gidereceğine, hayallerini ve arzularını gerçekleştireceğine ve çok mutlu olacağına inanılır.

Kahve falında kendini kuyunun içinde görmek zorlukların ve sorunların aşılacağına, engellerin ortadan kalkacağına, falı kapatan kişinin güç, kudret sahibi olacağına, maddi olarak çok ileri düzeye geleceğine, eşinin her zaman kendisine saygı göstereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kuyunun içinde görmek meslek hayatında büyük başarılara imza atacağına, eşler arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, anne ve babanın kalbinin kırılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kuyunun içinde balık görmek yaşanan olumsuzlukların tersine etki göstererek kişiyi güçlükler karşısında daha dirayetli biri haline getireceğine, işlerinde çok büyük ilerlemeler kaydedeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kuyu içinde yılan görmek anne baba duası alınacağına, iyi bir evlilik yapılıp daha da mutlu bir hayat sürdürüleceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir