AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuyu düşmek

Kahve falında kuyu düşmek

Kahve falında kuyu düşmek işlerinde büyük miktarda bolluk ve bereket olacağına, elinden gelen herşeyi yaparak işlerini daha iyi bir hale getireceğine, sorunlar ve sıkıntılar ile baş etmekten ötürü çok büyük manevi sorunlar ile karşılaşacağına, rakipleri arasında başarıları ile ön plana çıkacağına, kişinin sadece kazancının değil aynı zamanda rütbesinin de yükseleceğine, kardeşler arasındaki tartışmaların biteceğine ve eşleri birbirine düşürmeye çalışan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, doğruyu ve doğru olan insanları terk edeceğine, günaha girip, kalp kıracağına, fal sahibinin işe girmesi ile birlikte çok rahat edeceğine, sorunlarından kurtulacağına, geleceğinin kendisine hayır ve mutluluk getireceğine tabir olunur.

Kahve falında kuyu düşmek gördüyseniz:

  • Yapmak istediklerinizin bilincinde olun, kararlı bir şekilde hareket edin.

Kahve falında kara kuyuya düşmek kul tarafından da kendisine nasip edileceğine, işlerinin çok açılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında su kuyusuna düşmek çıkılan seyahatten hayırlısıyla dönüleceğine, yeni lezzetlerin tadına varacağına delalet etmektedir.

Kahve falında karanlık bir kuyuya düşmek kendini çok iyi hissedeceğine, işle ilgili olarak bir seyahate çıkmaya inanılır.

Kahve falında siyah kuyuya düşmek elde edilen kazancın günden güne daha da fazla artacağına, sorunların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, zorlukların biteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kuyu ya düşmek onlarla keyifli zamanlar geçireceğine, kişinin çok istediği bir dileğinden vazgeçerek, kendisini bambaşka bir yola sevk edeceğine işarettir.

Kahve falında boş kuyuya düşmek bazen yokluk, bazen fakirlik görüleceğine, bir yandan düğün, bir yandan cenaze olacağına, gitmediği yerlere gideceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kuyu düşmek her zaman hürmet göreceğine, kendisi için isabetli kararlar alacağına rivayet eder.

Kahve falında tuvalet kuyusuna düşmek ancak yakın bir zaman içinde atacağı bazı adımlar sayesinde çok rahat edeceği ve büyük bir ferahlık yaşayacağı bir döneme gireceğine, kazancı arttırmak için bazı kararlar alınacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir