AnaSayfa / Genel / Kahve falında deniz dibinden altın çıkarmak

Kahve falında deniz dibinden altın çıkarmak

Kahve falında deniz dibinden altın çıkarmak şansının geri döneceğine, iş ve alışverişinde durgunluk olacağına, çok üst mevkilere kadar yükseleceğine ve ülke yönetimi ile ilgili kademelerde görev alacağına, gerçekleştirmek istediği projeleri bu sayede gerçekleştireceğine, eğitim hayatında da ileri gideceğine ve çok mutlu olacağına, yorulacağına ve artık dayanamaz duruma gelerek isyan edeceğine, bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine, çok büyük maddi zarara uğrayacağına, bazı sıkıntılar içerisine gireceğine, kişinin kendisini hayallerine ve hedeflerine taşıyacak kapıları rahatlıkla açacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında deniz dibinden altın çıkarmak gördüyseniz:

  • Daha fazla sosyalleşmeli, eğlenceye zaman ayırmalı sizinle aynı sahada çalışan kişilerle bağlantı kurmanızı sağlayacak aktivitelere katılmalısınız.

Kahve falında deniz dibinden altın çıkarmak çok büyük başarılara kavuşacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulup çok büyük bir huzura ereceğine, rahat edeceğine, büyük bir yükten kurtulacağına inanılır.

Kahve falında denizden altın çıkarmak ferahlık veren sözler duymaya, daha önce düştüğü yanlışlara yeniden düşmeyeceğine işarettir.

Kahve falında denizin içinden altın çıkarmak mali sorunlarının çözüleceğine, geçim derdinin de ortadan kalkacağına, tam bu sorunlar bitti derken bir hastalık ile imtihan edileceğine delalettir.

Kahve falında denizin dibinde oturmak ilim ve irfan sahibi olmak için eğitimine büyük önem vereceğine, yakasının beladan ve dertten kurtulmayacağına işaret eder.

Kahve falında denize dip dalmak iş hayatında kendi işini kuracağına ve kendi işinin patronu olacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, değil elini harama uzatmak göz ucuyla dahi bakmayacağına işarettir.

Kahve falında denizin dibinde balık görmek sevgiliyle muhabbetin daha da derinleşmesine, yakın bir zamanda alınacak olan hayırlı bir haber sayesinde sıkıntıların sona ereceğine, ters giden olayların düzeleceğine, üzüntülerin son bulacağına alamet eder.

Kahve falında denizin dibinde uyumak bekleyişinin kazanacaklarına ve sahip olacaklarına değeceğine, hayatının da kolaylaşacağına, mutlu ilişkiler kuracağına alamet eder.

Kahve falında denizin dibinde ev görmek huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, zararların telafi edileceğine, insanlar tarafından çok sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir