AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuyudan yılan çıktığını görmek

Kahve falında kuyudan yılan çıktığını görmek

Kahve falında kuyudan yılan çıktığını görmek yaşanan bir hastalık varsa eğer şifa bulunacağına, uzun zaman önce yapılmış ve sürekli vicdan azabı çekilmesine sebep olan şeylerden ötürü fal sahibinin tövbe istiğfar edeceğine, problemlerin çok rahat bir şekilde deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüleceğine ve ferahlığa çıkılacağına, yeni işler alacağına, esenlik, rahatlık ve ferahlık bulacağına, karşılaşılan bir haksızlıktan ötürü çok üzüntü duyulacağına, iş hayatı içinde zor zamanlar geçirileceğine, hasara uğrayan bir eşyanın tamir edileceğine, uzaklığın ve ayrılığın acısının çıkarılacağına bundan sonra da bir daha araya mesafelerin girmeyeceğine, neşesini ve huzurunu yitireceğine tabir olunur.

Kahve falında kuyudan yılan çıktığını gördüyseniz:

  • Aslında biraz da kendinize güven eksikliğiniz var.

Kahve falında kuyudan yılan çıktığını görmek eteklerini zil çaldıracak güzel bir olayın yaşanacağına, geçim zorluğundan kurtulacağına inanılır.

Kahve falında kuyudan su çıktığını görmek maddi olarak çok iyi bir konuma gelineceğine, çok hayırlı fırsatlara sahip olunacağına, hayırlı zamanlar geçireceğine işarettir.

Kahve falında kuyudan çıktığını görmek şükrederek yaşayacağına, her daim Allah yolunda yürüyeceğine inanılır.

Kahve falında kuyuda yılan görmek iş ile ilgili biraz tökezlemeden sonra çok büyük başarılar kazandıracak çalışmalar gerçekleştirileceğine, hayırlı bazı adımlar atacağına, her durumda, sorun ne olursa olsun arkalarında duracağına tabir olunur.

Kahve falında kuyudan abdest almak sorunların yakında son bulacağına, yaptığı işte çok büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına, çok uzun bir zaman boyunca başında olduğu işleri bırakıp kendisine yeni ve daha başarılı olacağı bir yol çizeceğine alamet eder.

Kahve falında kuyuda olduğunu görmek kazaya ve belaya çok yaklaşacağına, işlerinde en yakın olduğu kişiden zarar göreceğine yorulur.

Kahve falında kuyudan süt çıkarmak işlerinin günden güne bozulacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, girdiği işlerin çok kısa süre içinde zarara uğrayacağına, kendisini kötüleyen ve çekemeyen insanlar yüzünden büyük bir sıkıntı çekeceğine, sıkıntı yaşadığı zamanlarda hep bir çıkış yolu bulacağına, bu özellikleri yüzünden etrafındaki insanlar tarafından kıskanılacağına ve kötüleneceğine inanılır.

Kahve falında kuyuda ateş görmek blöf yapan bir kişi yüzünden iş hayatında çok kötü bir duruma düşüleceğine, sistemli bir şekilde işleyen bir projede yaşanacak bir aksilik yüzünden işlerin rayından çıkacağına, deneyimli bir kişi ile kurulacak iş ilişkisi sayesinde rahat bir döneme girileceğine, alınacak hayırlı haberler ile zorlukların aşılacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir