AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuyudan abdest almak

Kahve falında kuyudan abdest almak

Kahve falında kuyudan abdest almak başını ağrıtan ve canını sıkan sorunların ortadan kalkacağına, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine ve çok uzun zamandan beri hayali kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, karşısına yeni imkanlar çıkacağına, her işinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, mala ya da bir ziynet eşyasına sahip olunacağına, işlerinin istediği yönde ilerleyeceğine ve hayatına sakinliğin hâkim olacağına, kazancının epey düşeceğine ve aile hayatında hiç aklına gelmeyecek olaylar ile karşılaşacağına, geleceğin hayır ve güzellik getireceğine işaret eder.

Kahve falında kuyudan abdest almak gördüyseniz:

  • Aranızdaki durum karşılıklı olarak birbirinizi anlamak için gayret göstermemenizden kaynaklanmaktadır.

Kahve falında kuyudan abdest almak tahmin edilenden daha fazla kar getireceğine, maddi açıdan çok büyük gelir kaynağı olacağına tabir olunur.

Kahve falında kuyuda çamur görmek akıllıca adımlar atılması sayesinde çok kötü giden çalışmaların düzene gireceğine ve çok mutlu olunacağına, oturup evliliği devamı için bazı kararlar alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kuyuda su görmek şansın önünün kesileceğine, kurduğu hayatta yeni bir işe gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kuyudan su çekmek üzüntü duyulmasına sebep olan durumların ortadan kalkacağına ve düşmanlık yapanların kendi dertlerine düşeceğine, çalışmaların çok büyük başarılar kazandıracağına delalet eder.

Kahve falında kuyudan su içmek ancak ettiği duaların kabul olması ile birlikte çok büyük ve uğradığı tüm zararı ortadan kaldıracak olan bir yardım alacağına, kendisine rızık ve kazanç getiren kapıların hiç kapanmayacağına bu sayede hayatının zevki sefa içinde geçeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında birini kuyudan kurtarmak tüm sıkıntıların, dertlerin ve sorunların biteceğine, eve huzurun ve bereketin geleceğine, zararların sevilen kişilerden alınacak yardım ve destek ile telafi edileceğine, duaların kabul olacağına, iş konusunda sıkıntı çekileceğine tabir olunur.

Kahve falında kuyudan birini kurtarmak şansının ve kısmetinin kendisini hiç bırakmayacağına, sorunlarından ve dertlerinden kurtulmasına yardımcı olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kuyudan balık yakalamak aile hayatında çok hayırlı haberler alacağına, bir sebeple eşlerin huzurunun kaçacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir