AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuyuda ateş görmek

Kahve falında kuyuda ateş görmek

Kahve falında kuyuda ateş görmek planlanan işlerin çok kısa bir zaman içinde ortaya konulacağına, kendisine rakip olan kişiler tarafından zarara uğratılmaya çalışılacağına, başarılı adımlar atacağına, sevdiği kişilerin hayallerini gerçeğe çevireceğine, uğradığı zararların en kısa sürede kapatılacağına, çok önemli olmayan bir sebepten ötürü malının büyük bir kısmını kaybederek çok büyük zarara uğrayacağına, hastalıkların biteceğine, nerede akşam orada sabah felsefesi ile yaşamaktan vazgeçeceğine, daha düzenli ve güzel bir yaşama sahip olmak için adım atacağına, hayatının kolaylık, güzellik, huzur, bolluk ve bereket içinde geçeceğine, iş hayatında çok güzel işler yapacağına işarettir.

Kahve falında kuyuda ateş gördüyseniz:

  • Aile ilişkilerinde bazı terslikler gelişebilir.

Kahve falında kuyuda ateş görmek makamının sürekli yükseleceğine, çok hızlı bir şekilde çözüm beklerken bazı aksamalardan ötürü endişeye kapılacağına, aile bireyleri arasında yaşanacak tartışmalar yüzünden huzursuzluk içinde bir dönem geçireceğine inanılır.

Kahve falında kuyudan para çıkarmak yükseleceğine, hiçbir durumda karamsarlık yaşamayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kuyudan birini kurtarmak yakın bir zaman içinde çok büyük problemler ile boğuşmak zorunda kalacağına, huzurunun ve neşesinin de yerine geleceğine yorulur.

Kahve falında kuyudan balık yakalamak bilgi sahibi olacağına, yarardan çok zarar getireceğine delalettir.

Kahve falında kuyudan süt çıkarmak yaptığı işle herkesi memnun edeceğine, bu durumla doğru orantılı olarak da getiri sağlayacağına, çok büyük tartışmalara ve çekişmeler yaşayacağına ve aile arasında zaman zaman sürtüşmeler meydana geleceğine delalet eder.

Kahve falında kuyudan su çekmek görmek sağlığının geri geleceğine, hem tecrübe hem de sermaye kazanacağına rivayet eder.

Kahve falında kuyudan su çekmek neşesinin ve keyfinin yerine geleceğine, mutluluğunun ve başarısının katlanarak artacağına, kişinin geçim sıkıntısı içine gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kuyuda bebek görmek özellikle yakın çevresinden beklemediği olumsuz davranışlar görmesi yüzünden canının sıkılacağına, iş hayatında büyük zararlara uğrayacağına, aile hayatında günden güne daha çok sıkıntı çekeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir