AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuyudan süt çıkarmak

Kahve falında kuyudan süt çıkarmak

Kahve falında kuyudan süt çıkarmak mallarının ve parasının üstüne ekleyeceğine, sıkıntılı ve sorunlu bir işe girdiği sırada durumunu düzeltmek için birisinden çok büyük miktarda bir borç alacağına, onun tarafından çok sevilip, sayılacağına, tekin olmayan kimselere para kaptıracağına, tüm malını ve parasını kaybetmenin eşiğine geleceğine, üzüntülü bir döneme girileceğine ve verilen sözlerin çok istenmesine rağmen tutulamayacağına, hayat mücadelesini yalnız vereceğine, konforunun ve ağız tadının yerine geleceğine, hayırlı evlat sahibi olacağına rivayet eder.

Kahve falında kuyudan süt çıkarmak gördüyseniz:

  • Fiziksel bir rekabet ortamına girerseniz imajınızı güçlendirme fırsatı yakalayabilirsiniz veya kendinize güveniniz artabilir.

Kahve falında kuyudan süt çıkarmak çok riskli işlerin altından kolayca kalkacağına, kazancın düşeceğine, sakinliğin, dirliğin ve bütünlüğün kalmayacağına işarettir.

Kahve falında kuyudan insan çıkarmak durumu değiştirmek için elinden gelen hiçbir şey olmayacağına, kazancını iki kat arttıracağına alamet eder.

Kahve falında kuyudan eşya çıkarmak bir sebeple aile bireyleri arasında çok büyük tartışmaların ve sürtüşmelerin yaşanacağına, işlerin çok zor geçtiği bir dönemde kurulacak olan başarılı bir ittifak ile deyip yerindeyse iş dünyasında fırtınalar estirileceğine, kırgınlıkların sona ereceğine ve yoksul ve gariban kişilere yardımcı olunması sayesinde bol bol hayır duası alınacağına inanılır.

Kahve falında kuyudan su çıkarmak dünyevi olandan ayrılıp ahirete yönelmesine, hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına, huzurlu günler geçirileceğine delalet eder.

Kahve falında kuyudan balık çıkarmak maddi anlamda zarar edeceğine, kendisine bir zamanlar destek olan ve her daim yanında duran kişilerin sırt çevireceğine inanılır.

Kahve falında kuyudan birini çıkarmak sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine, sağlıklı ve güzel evlatlara sahip olunacağına yorulur.

Kahve falında birini kuyudan çıkarmak maddi ve manevi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine, rahat bir işe girişle birlikte evlilik konusunda bir karar vereceğine, yurtdışından gelen bir destek sayesinde istenen amaçlara ulaşılacağına, hayal ettiği herşeye yakın bir zaman içinde kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında kuyudan taş çıkarmak yaşamdan yana alabileceği tüm tatları almaya çalışacağına, sağ salim yolculuğunu bitireceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir