AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuyudan çıktığını görmek

Kahve falında kuyudan çıktığını görmek

Kahve falında kuyudan çıktığını görmek tüyü bitmemiş yetimin rızkına göz dikeceğine, yaşadığı darlığın son bulacağına, zorlukların giderileceğine, eve kapanıp, kendine döneceğine, çok üzüleceğine ve de bir süre toparlanamayacağına, borç ödemeye, herkes tarafından kıskanılan çalışmalara imza atılacağına, sorunların yakın zamanda atılacak akıllıca adımlar sayesinde biteceğine, aile bireylerinin başını ağrıtan bir konunun çözüm bulacağına alamet eder.

Kahve falında kuyudan çıktığını gördüyseniz:

  • Bazı konuları akışına bırakın.

Kahve falında kuyudan çıktığını görmek kara bulutların ve melanetin dağılacağına, sürekli yeni kimselerle tanışarak hayat deneyimlerini artıracağına işaret etmektedir.

Kahve falında kuyudan su çıktığını görmek bir sebeple dönünce hepsiyle ayrı ayrı hasret giderileceğine, elinden bir şey gelmediği için kendi kendisini yiyip bitirdiğine, zor zamanlar geçireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kuyudan yılan çıktığını görmek kişinin anlaşmalarda veya kararlarda ikilem içinde kalacağına, sahip olduğu kılları sattığını gören kişinin de Allah yolunda ilerleyip, ilim irfan sahibi olacağına rivayet eder.

Kahve falında kuyudan abdest almak yapacağı işler ve atacağı doğru adımlar sayesinde hayatının çok daha iyi bir hal alacağına, düşmanların yenilgiye uğratılacağına, sorunların çözüleceğine işaret eder.

Kahve falında kuyudan su görmek sıkıntılarını başarılı bir şekilde bertaraf edeceğine, para sorunu olmadan, kimseye el açmadan yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında kuyudan su taştığını görmek bazen hile yapılıp iş görüşmelerinde öne geçileceğine, ayıplanacağına, dışlanacağına ve kötü bir insan olarak görüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kuyudan su çıkartmak hataların telafi edileceğine ve zamansız gelen kötü bir durumun tatlıya bağlanacağına, maddi ve manevi olarak çok rahat edileceğine, sorunların biteceğine, hedeflere kısa süre içinde kavuşulacağına tabir olunur.

Kahve falında kuyudan balık tutmak kendisini üzen ve kıran kişiler ile yollarını en kısa zaman içinde ayıracağına, eline geçen iş fırsatlarını çok daha rahat bir şekilde değerlendireceğine, belki de hayatının aşkını bulacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir