AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuyuda olduğunu görmek

Kahve falında kuyuda olduğunu görmek

Kahve falında kuyuda olduğunu görmek iş hayatında ve aile hayatında çok sevilen ve sayılan birisi olunacağına, çok güzel şeyler ile karşılaşıp yeni yerlere gidip yeni işlere gireceğine ve çok daha huzurlu bir insan olacağına, büyük sorunların yaşanacağına, sıkıntılarının daha da artacağına, sevdiği kişilerden bazı konularda ihanet göreceğine, daha önce hiç sevinmediği kadar sevineceğine, tatmadığı ve bilmediği duyguları tadacağına, eğitimle ilgili karşılaşılan bir fırsatın değerlendirileceğine ve zor bir dönemin gösterilecek sabırla kolayca atlatılacağına, sağlığının yerine geleceğine, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine, rahat bir işe girişle birlikte evlilik konusunda bir karar vereceğine, yurtdışından gelen bir destek sayesinde istenen amaçlara ulaşılacağına, kime danışacağını bilemez olacağına tabir olunur.

Kahve falında kuyuda olduğunu gördüyseniz:

  • Ani tepkiler vererek konunun ilerlemesini sağlamak işleri zorlaştırabilir.

Kahve falında kuyudan eşya çıkarmak fırsatların büyük kazançlar getirecek şekilde kullanılacağına, hayatındaki meselelere doğru açıdan bakmasıyla tüm sorunlarına kısa sürede çözüm bulacağına işaret eder.

Kahve falında kuyudan su almak prestij kaybı yaşayacağına, hayal ettiği bir şeye ulaşma yolunda araya bir engelin daha gireceğine, kazancının günbegün artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kuyuda kaybolmak derdin ve sıkıntının biteceğine, fal sahibinin hayatına yeniliklerin geleceğine ve aradığı mutlu hayatın sahibi olmayı başaracağına, kudret ve destek olacağına tabir olunur.

Kahve falında kuyudan yılan çıktığını görmek düşmanlar tarafından zarar göreceğine, geleceğini derinden etkileyecek yanlış adımlar atacağına, yüzünün güleceğine, umutlarının tazeleneceğine, ruhunun şifa bulacağına delalet eder.

Kahve falında kuyudan taş çıkarmak çok daha farklı bir yaşam sürüleceğine, her konuda gelişme gösterileceğine, her türlü musibetten ve melanetten uzaklaşılacağına, insanlar tarafından onaylanmayan ve gençlere kötü örnek oluşturacak işlere gireceğine delalet eder.

Kahve falında kuyuda balık tutmak İslami olarak da Allah katında sevilen ve sevapları çok olan bir kul olunacağına, sıkıntılarının büyük bölümünü çözeceğine, yakın bir zaman içinde çok sorun yaratan bir konuyu çözüme kavuşturacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birini kuyudan çıkarmak iş ile ilgili konularda zamansız ve aceleci bir karar vermeden önce sevdiği kimselerin sözünü dinleyip sabredeceğine, sevdiği kişiler ile sürekli vakit geçireceğine, böylece kafa olarak ve duygusal olarak çok daha rahat olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kuyudan su çıkardığını görmek seçkin bir eleman haline geleceğine, kötü ve zor günler yaşanacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir