AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuyuda yılan görmek

Kahve falında kuyuda yılan görmek

Kahve falında kuyuda yılan görmek el attığı işlerde çok iyi yerlere geleceğine ve bu sayede çok daha üstün olacağına, bir türlü işin yoluna girmeyeceğine, aile bireyleri arasındaki tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, atılan bütün adımların ve yapılan tüm projelerin çok kazanç ve başarı getireceğine, diğer taraftan bu kişiler ile farklı mecralarda büyük bir tartışmanın yaşanacağına ve gereken kişilere gereken cezaların verileceğine, ruhsal açıdan çok iyi hissedilecek bir döneme girileceğine, her türlü sıkıntısından ve güçlükten kurtulacağına, imkânlarının kendisini rahat yaşatacak kadar geniş olacağına, elindekilerinin kıymetini bileceğine işaret eder.

Kahve falında kuyuda yılan gördüyseniz:

  • Kendinizi en iyi şekilde ifade etmek isteyebilirsiniz.

Kahve falında kuyuda yılan görmek çok kıskanacağı bir kişi olacağına, elini attığı işleri istediği şekilde nihayetlendireceğine inanılır.

Kahve falında kuyudan yılan çıktığını görmek attığı adımların pek iyi sonuçlar vermeyeceğine, elinde kalan bazı şeylerden ötürü sorunlu bir durum yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında kuyudan su çekmek az ama öz insanla görüşme kararı alacağına, çok sıkıntılı zamanları kolay bir şekilde atlatacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kuyuda boğulmak hayallerin yakın bir zaman içinde gerçek olacağına, sıkıntılı bekleyişlerin sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kuyuda su çekmek mutluluğunun, keyfinin, yaşam isteğinin ve enerjisinin de baki olacağına, kendisini dünya hayatından soyutlayacağına alamet eder.

Kahve falında kuyuda olmak anne ve baba için çok güzel bir sürpriz gerçekleştirileceğine, maddi anlamda gücünün artması sayesinde de yaşam standartlarının en yüksek seviyelere geleceğine yorulur.

Kahve falında kuyudan su almak eskisinden çok daha motive olmuş şekilde hareket edeceğine, bihaber olduğu konularla ilgili doğru ve kesin bilgilere ulaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kuyuda boğulan birini görmek devlet işleri ile ilgili mahkemelik durumlar yaşayacağına ve başının derde gireceğine, rakiplerin alt edileceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir