AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuyudan su çıktığını görmek

Kahve falında kuyudan su çıktığını görmek

Kahve falında kuyudan su çıktığını görmek toplumun saygınlığını kazanmış biri olunacağına, gerçekleştirilen projeler sayesinde yüksek kademelerde çalışmaya başlanacağına, aile hayatının gün geçtikçe iyiye gideceğine, bolluk ve berekete kavuşarak zenginleşeceğine, falı kapatan kişi için her gelen günün daha aydınlık ve hayırlı olacağına, uzun zamandan beri askıda kalmış olan bir işin nihayete erdirileceğine, güzel günlerin yakında olduğuna, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve bazı tatsızlıklar yaşanacağına, kötü alışkanlıklardan birine tekrar başlanacağına, anne baba dualarının kabul edilmesiyle bol kazanç elde edileceğine, kimseye muhtaç olmadan ve el açmak zorunda kalmadan yaşayacağına inanılır.

Kahve falında kuyudan su çıktığını gördüyseniz:

  • Karşılığında sizden tam olarak ne beklendiğini bilmeden hediye ya da jest kabul etmemenizde fayda var.

Kahve falında kuyudan su çıktığını görmek maddi ve manevi olarak uğradığı zararların telafi edileceğine, aile üzerindeki kara bulutların dağılacağına işaret eder.

Kahve falında kuyudan çıktığını görmek geçim sıkıntısını da arkasında bırakacağına, sıkıntılarının kısa zaman içinde hayırlı bir şekilde sona ereceğine inanılır.

Kahve falında kuyudan yılan çıktığını görmek şansının döneceğine, yaşamını daha iyi planlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kuyudan su çıkardığını görmek çok istediklerinin Allah tarafından çalışması ve inanması karşılığında kendisine nasip edileceğine, kendisini toparlamak için uzun bir süre boyunca tedavi göreceğine inanılır.

Kahve falında kuyudan kovayla su çekmek elini attığı işleri istediği şekilde nihayetlendireceğine, çok uzun zamandan beri tartışmalı olduğu bir kişi tarafından kötü bir duruma düşürülmeye ve zarara uğratılmaya çalışılacağına işaret eder.

Kahve falında kuyudan su çekmek görmek kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, el attığı bütün işlerde büyük başarılar kazanacağına, üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine delalettir.

Kahve falında kuyudan su görmek parasız günler geçireceğine, aç kalacağına, kötü günlerde elini kolunu bağlayıp, ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine delalettir.

Kahve falında kuyudan su taşması görmek iç huzurunu dengede tutabilmek için uğraşacağına, çok büyük ve kazançlı çalışmalar elde edeceğine ancak daha sonra sıkıntılı bir döneme gireceğine, çok büyük zararlar edeceğine, çok daha büyük sorunlar yaşayacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir