AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuyudan düşmek

Kahve falında kuyudan düşmek

Kahve falında kuyudan düşmek şansının ve kısmetinin de açılacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir destek verileceğine, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, çok üzüleceğine, kısmet bolluğu yaşanacağına, sevilen insanlarla araya mesafelerin, dargınlıkların ve çıkar çatışmalarının gireceğine, huzuru bozulan fal sahibinin yanlış adımlar atacağına, bol kazanç elde edileceğine, insanların hayır dualarının alınacağına, istediği başarıyı göstereceğine, işyerinde ve hanede çok büyük bolluk ve bereket olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kuyudan düşmek gördüyseniz:

  • Eğlenceli fikirler veya keyifli planlar söz konusu olabilir ya da bir şekilde kazançlı olacağınız gelişmelerle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında kuyudan düşmek büyük kazançlar elde ettiği işi bıraktığında ister istemez büyük bir maddi zarara uğrayacağına, tatsız ve kötü durumlarla karşılaşılacağına yorulur.

Kahve falında kuyuda çamur görmek kişinin elindekilerinden de olacağına, sağlığına ve huzuruna kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında kuyuda berrak su görmek hayatındaki her şeyi kaybedeceğine ve sevdiklerinden uzak kalacağına, zorluklar ve sıkıntılar yaşayacağına ve fakirleşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kuyudan birini kurtarmak hayat boyu kendisine yardım eden insanlar sayesinde hiçbir zorluk çekmeden yaşayacağına, fal sahibinin karşısına art niyetli ve belalı kişilerin çıkacağına bu yüzden kendisinin arka arkaya başarısızlıklar yaşayacağına ve elindekileri kaybedeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kuyudan su çıkarmak insanlar tarafından sevilmesi ve sayılması sayesinde çok rahat edeceği bir pozisyona ulaşacağına, yardımda bulunacağına alamet eder.

Kahve falında kuyudan merdivenle çıkmak işlerin daha kötüye gideceğine, kötü düşünceli bir kişinin tüm çabalarına rağmen büyük bir işte başarılı sonuçlar alacağına delalettir.

Kahve falında kuyuda para bulmak hayallerin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına, kişinin kendisini çok mutlu ve huzurlu hissedeceğine, bir rahatsızlıktan ötürü uzun zamandan beri yaşanan endişeli bekleyişin sona ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kuyuda su görmek bazı sorunların başgöstereceğine, sevilen bir arkadaşla aranın açılacağına, çok daha sosyal bir kişi olup daha büyük bir arkadaş çevresi edineceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir