AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuyuda su görmek

Kahve falında kuyuda su görmek

Kahve falında kuyuda su görmek beklediği hayırlı ve güzel haberleri bir türlü alamayacağına, tartışılan bir konuda yeniden sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, kazancın günden güne daha da arttırılacağına, kısmetlerinin bol olmasının yanında şansının da açık olmasıyla mutlu, huzurlu, güzel günler yaşayacağına, ticaret ile uğraşılıyorsa bol kazanç getiren ortaklıklar yapılacağına, hem de fal sahibinin hayatı ile ilgili daha çok problemle boğuşacağına, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir konuma geleceğine, yarıda kalan işlerini tamamlayacağına, kişinin yaşam şeklinin, alışkanlıklarının, hayata bakışının, düşüncelerinin, inandıklarının ve savunduklarının değişeceğine tabir olunur.

Kahve falında kuyuda su gördüyseniz:

  • Duygularınızı ortaya sermeniz olumlu karşılık görebilir.

Kahve falında kuyudan su çekmek görmek mutsuz günlerin kısa zaman içinde biteceğine ve sevinçli haberlerin ve büyük başarıların yakında daha da artacağına, onunla tabiri caizse sıkı bir dostluk kuracağına alamet eder.

Kahve falında kuyudan su taşması görmek iş konusunda çok doğru bir karar alınacağına, dertlerin biteceğine, büyük kazançlar elde edileceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kuyudan su çekmek alınan yardımların pek yarar sağlamayacağına, eşinden yana huzurlu olacağına yorulur.

Kahve falında kuyudan su çekip içmek fakir fukaraya yardım edeceğine, zor durumda olan ya da yardıma muhtaç duruma gelen kişilere el uzatılacağına işaret eder.

Kahve falında kuyudan su çıkartmak işlerin bu sayede çok iyi bir hal alacağına, yokluk ve borç nedir bilmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kuyudan su çıkmak ancak gelen yardım tekliflerini reddedeceğine, kısa süre içinde tatsız bir durumla karşı karşıya kalınacağına, güzel başlayan ve kazanç getiren bir çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kuyudan kovayla su çekmek işinin gücünün rast gideceğine ve hayırlı uğurlu olacak başlangıçların yapılacağına, artık hep ileriye ve önüne bakacağına tabir olunur.

Kahve falında kuyudan su içmek yeniden can bulacağına, hayırlı kazançlar elde edeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir