AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuyudan merdivenle çıkmak

Kahve falında kuyudan merdivenle çıkmak

Kahve falında kuyudan merdivenle çıkmak hayal ettiği herşeye yakın bir zaman içinde kavuşacağına, elini attığı her işten alnının akıl ile çıkacağına, her işini sorunsuz şekilde yani kolaylıkla halledeceğine, üzüntülerin son bulacağına, iş yerinde ve hanede bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, üzüntülerinden ve endişelerinden kurtulacağına ve hastalığından tamamen kurtulup rahata ereceğine, deyim yerindeyse kişiye yar olmayacağına ve haydan gelenin yine huya gideceğine, sorunlarından kurtulup borçlarını bitireceğine ve çok güzel ve hayırlı işlere imza atacağına, ahiret hayatını hiçbir zaman unutmayacağına, hayallerinin teker teker gerçekleşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kuyudan merdivenle çıkmak gördüyseniz:

  • Bir ilişkiden beklentilerinizi maddi konular üzerine oturtmamanızda fayda var.

Kahve falında kuyudan merdivenle çıkmak büyük başarılar elde edeceğine, sıkıntılardan ve zorluklardan kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kuyudan çıkmak parasal olarak büyük bir kazanç elde edileceğine, girilen bütün işlerin hayırlı bir şekilde devam edeceğine inanılır.

Kahve falında kuyudan su çıkmak işe giren herkesin kalkınacağına, sıkıntının kısa süre içinde sona ereceğine delalet eder.

Kahve falında kuyudan kurtulmak kişinin tüm geleceğini etkileyecek bir dönemece girileceğine ve bu dönemde alınan her türlü kararın kişinin hayatında dönüşsüz etkiler bırakacağına, mal sahibi olacağına, zenginlik elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında kuyudan balık yakalamak çocukluk arkadaşlarının birbirine kavuşacağına, aile huzurunu sağlamak için daha çok çaba sarf edeceğine inanılır.

Kahve falında kuyuda ateş görmek işiyle ilgili hedeflerinin de zamanı geldikçe, inancı, çalışkanlığı, azmi ve kendine olan özgüveni sayesinde gerçekleşeceğine, takdire layık işler yapacağına bu sayede saygınlık göreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kuyudan su görmek atılan adımların maddi ve manevi olarak çok zarar vereceğine, çok büyük aksilikler ile karşılaşacağına ve epey bir süre sıkıntı çekeceğine delalet eder.

Kahve falında kendini kuyuda görmek işlerini yoluna koyacağına, dileklerin ve isteklerin gerçekleşeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir