AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuyuda berrak su görmek

Kahve falında kuyuda berrak su görmek

Kahve falında kuyuda berrak su görmek maddi ve manevi olarak çok büyük ilerleme kaydedileceğine, yeteneklerini çok daha göze çarpacak şekilde ortaya koyma fırsatı bulacağına, işlerin yakın zamanda açılacağına, manevi rahatlamaya erileceğine, yaptığı bir çalışma sonucunda işlerinin düzeleceğine, kişinin hayata dair tüm nimetlere kavuşarak, hayallerini gerçekleştireceğine, elindekilerinin kıymetini bileceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, işlerinin yaver gideceğine ve kazancının çoğalacağına alamet eder.

Kahve falında kuyuda berrak su gördüyseniz:

  • Kendinizi estetik, romantik veya entelektüel yeni akımlara veya planlara kaptırabilirsiniz.

Kahve falında kuyuda berrak su görmek bir sebeple bu kişiyle aranın açılacağına ve tüm barışma çabalarına rağmen bu kişi ile aranın bir türlü düzeltilemeyeceğine, hayat standardı ve kalitesi olarak kişinin dilediği gibi yaşamaya devam edeceğine işaret eder.

Kahve falında kuyudan su görmek ele geçen parayla kendine ticarethane açacağına, ortalık kurulacak olan bir çalışma sayesinde iş dünyasında adın daha da parlayacağına ve bu sayede hem işlerin artacağına hem de yeni işkollarına girileceğine delalettir.

Kahve falında kuyudan su çıkartmak sağlıklı iken hastalıklar geleceğine, borçların kısa bir zaman içinde sona ereceğine rivayet eder.

Kahve falında kuyuda temiz su görmek devletle ilgili bazı sıkıntılar çıkacağına, işlerinde çok başarılı olacağına, rakiplerini hezimete uğratacağına ve çok sağlam bir makam geleceğine alamet eder.

Kahve falında kuyudan temiz su çekmek cesaretini toplayarak kendini üzen ve korkutan şeylerin üzerine gideceğine, kendisini aşan işlere kalkışacağına, tecrübesi olmayan yollara gireceğine inanılır.

Kahve falında kuyudan su taştığını görmek ancak bu kararın ardından bazı sorunlar yaşanacağına, iyilik ve güzellik bulacağına işaret eder.

Kahve falında kuyudan su çıkardığını görmek düşmanından uzak olacağına, sevilen bir kişinin kalbinin kazanılacağına işarettir.

Kahve falında kuyudan su taşımak içinde bulunduğu dertleri kendi başına ortadan kaldıracağına, kişinin tüm günahlarının af olup, dünyadaki hayatının gönlünce geçeceğine, yanına kötülük uğramayıp, her zaman salih kişilerle birlikte olacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir