AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuyudan su çıkarmak

Kahve falında kuyudan su çıkarmak

Kahve falında kuyudan su çıkarmak sevdiği bazı kişiler ile çok rahat edeceği ve büyük kazanç elde edeceği bir işe gireceğine, aile hayatında çok güzel bir birlikteliğe yelken açılacağına, sevdiği birini kırmaya, bereketli yağmurlara, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve güzel günler geçireceğine, yapılan çalışmaların değersiz görüleceğine, her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine, hedeflerin gerçekleşeceğine, sıkıntıların sona ereceğine, üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına, bazı kişilerle tartışma yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında kuyudan su çıkarmak gördüyseniz:

  • Yardım almaktan çekinmeyin.

Kahve falında kuyudan su çıkarmak yaşanan sıkıntıların ardından çok hayırlı ve güzel günlerin geleceğine, sorunların ve sıkıntıların zahmetsiz bir şekilde çözüleceğine, büyük bir iş yoğunluğu yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında kuyudan balık çıkarmak yapılan hataların tekrarlanmaması için bazı kişilerin fikirlerine başvurulacağına, sağlığının ve neşesinin de yerine geleceğine işaret eder.

Kahve falında birini kuyudan çıkarmak büyük bir risk alınarak girilen bir işte hayırlı bir şekilde sonuca varılacağına, güzelleşeceğine, iyileşeceğine, kısmet alacağına işaret eder.

Kahve falında kuyudan birini çıkarmak hasta olan kişi ile irtibata geçeceğine, uzun süredir olmadığı kadar eğleneceğine ve daha sık sosyal ortamlarda bulunma kararı alacağına yorulur.

Kahve falında kuyudan süt çıkarmak yaşadığı yerin güzelleşeceğine, kurtuluşu yakalayacağına alamet eder.

Kahve falında kuyudan taş çıkarmak hasret çeken sevgililerin kısa zamanda kavuşacaklarına ya da sevilen kişiyle sürpriz bir karşılaşma olacağına, aile bireyleri ile mutlu bir hayata sahip olunacağına ve birçok iş fırsatı elde edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kuyudan bebek çıkarmak eşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, ölmüş büyüğünün cennette olduğuna delalet etmektedir.

Kahve falında kuyudan eşya çıkarmak zor durumlardan çabucak sıyrılacağına, çok sıkıntılı ve zor durumlara düşeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir