AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuyudan birini kurtarmak

Kahve falında kuyudan birini kurtarmak

Kahve falında kuyudan birini kurtarmak bir koyulan işten yüz kazanılacağına, işyerine ve haneye bolluk ve bereket geleceğine, ağız tadının ve sıhhatinin de yerinde kalacağına, mutluluğunu çoğaltacağına, başarılı adımlar atılacağına, hayırlı ve iyi kalpli kişilerle tanışacağına, işlerinin yolunda gideceğine, manevi olarak büyük bir ferahlık yaşanacağına, azimli ve hırslı çalışmasının karşılığı olacağına, kişinin arkadaşlarından gelecek bir belaya işarettir.

Kahve falında kuyudan birini kurtarmak gördüyseniz:

  • Hareketlerinizle fark yaratabilirsiniz.

Kahve falında birini kuyudan kurtarmak kendisini iş hayatında çok hayırlı bir mevkide bulacağına, huzursuzlukların sona ereceğine alamet eder.

Kahve falında kuyudan birini kurtarmak uzun süre kötü giden bir işin düzeltileceğine, ferahlayacağına, esenliğe kavuşacağına, yüzünün güleceğine rivayet eder.

Kahve falında kuyuda berrak su görmek çok kötü durumlara düşeceğine, ağız tadının yerinde olduğunu öğreneceğine ve annesiyle ilgili kendisini mutlu ve memnun edecek gelişmeler yaşayacağına işarettir.

Kahve falında kuyuda ateş görmek evine bereketin, rahmetin ve Allah’ın lütuflarının yağacağına, bu sayede parasal sıkıntılarının sona ereceğine, bolluk ve bereket yakalayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kuyudan su içmek eski enerjisini bulacağına, neşesinin yerine geleceğine ve yüzünden gülümsemenin hiç eksik olmayacağına delalettir.

Kahve falında kuyudan eşya çıkarmak projelerin ve harcanan emeklerin de takdir göreceğine, yakın bir dostuyla kırgınlık yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında kuyudan su çıkardığını görmek üstün başarılar alacağına, hakkını koruyamadığı gibi, ailesinde de sözünü dinletemeyen biri haline geleceğine işaret eder.

Kahve falında kuyudan su çıkarmak ailesini de aynı ölçüde mutlu edip, gururlandıracak işler yapacağına, uzun bir süre önce tanışılmış olan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, kardeşler arasındaki bir sorunun çözüleceğine, hayır getirecek kişilerle güzel bir yola çıkılacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir