AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuyuda çamur görmek

Kahve falında kuyuda çamur görmek

Kahve falında kuyuda çamur görmek sağlık sorunları varsa düzeleceğine, çalışma ortamında huzurunun bozulacağına, sorunlarının ortadan kalkacağına, sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan destek olunacağına, kabuğuna çekilip evden çıkmaz ve insanlarla da konuşmaz olacağına, iyi kalpli ve hayırlı insan sayısının da artacağına, mutluluğa giden yolu bulacağına, işlerinin çok hızlı bir şekilde toparlanacağına, yaşadığı maddi ve manevi problemlerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine rivayet eder.

Kahve falında kuyuda çamur gördüyseniz:

  • Sağlık olarak hassas durumdasınız.

Kahve falında kuyuda çamur görmek sıkıntılarını ve borçlarını bu sayede ortadan kaldıracağına, kendisini çekemeyen insanların çok kötü durumlara düşeceğine, hayırlı ve sevinçli haberler alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kuyudan kovayla su çekmek karşılaşılan bazı aksiliklerin kısa sürede aşılacağına ve kazançlı işlere girileceğine, gerçekleştiren çalışmaların yeterli verimi sağlayacağına, çok zor bir durumdan çıkıldığı için bir tatilin iyi gelebileceğine işarettir.

Kahve falında kuyuda boğulan birini görmek kişinin arkadaşlarından gelecek bir belaya, kendisini bu topluluğa yakın göreceğine tabir olunur.

Kahve falında kuyudan eşya çıkarmak maddi yükümlülüklerinden kurtulacağına, verilen sözlerin kısa süre içinde yerine getirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kuyudan kurtulmak dürüst ve namuslu bir insan olduğu halde üzerine atılan bu yalan yüzünden insanların güvenini büyük oranda kaybedeceğine, eşini de kendisi istediği gibi yönlendireceğine tabir olunur.

Kahve falında kuyuda bulanık su görmek çok büyük mutluluk yaşayacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağına, eline geçen fırsatları çok hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, iş hayatında günah işleyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kuyudan su içmek kendinden akıl danışılan ve iş sorulan kimse haline geleceğine, her geçen gün mesleğinde ilerleyeceğine ve deneyim kazanarak uzman olacağına, kötü kişilerin arayı bozmasından ötürü tartışılan ve ayrı düşülen dostların biraraya geleceğine işarettir.

Kahve falında kuyudan çıkmak biraz olsun hafifleyeceğine, ele geçen para miktarının artmasıyla da kişinin yepyeni bir hayata adım atacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir