AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuyuda para bulmak

Kahve falında kuyuda para bulmak

Kahve falında kuyuda para bulmak sahip olduğu mal varlığını başkalarına kaptıracağına, hakkını koruyamadığı gibi, ailesinde de sözünü dinletemeyen biri haline geleceğine, maddi açıdan iyi bir noktaya gelineceğine, işlerinin gelişme göstereceğine, dileklerin gerçekleşeceğine, iş hayatında hiç beklenmeyen bir atılım yapacağına, arkadaşlardan birinin sıkıntı yaratacağına, haneye bazı kötü niyetli kişilerin gireceğine, yeni bir ülkeye taşınmak için yola çıkılacağına, maddi açıdan rahat edileceğine işaret eder.

Kahve falında kuyuda para bulmak gördüyseniz:

  • Beklenmedik bir karışıklıkla karşılaşmanız olasıdır.

Kahve falında kuyuda para bulmak sevineceğine ve mutlu olacağına, hakkında edilen dualar sayesinde işlerinin açılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kuyuda para görmek farklı iş alanlarına yöneleceğine, sorunlarından ötürü çok büyük zararlar yaşayacağına delalettir.

Kahve falında kuyudan para çıkarmak çok büyük üzüntüler duyacağına, çalıştığı işyerinin üst yöneticileri tarafından çok iyi bir mevkiye getirileceğine ve bu sayede daha üst mevkilere çıkma şansı yakalayacağına inanılır.

Kahve falında kuyudan süt çıkarmak hayattan elini eteğini çekeceğine ve mutsuz olacağına, çok büyük üzüntüler ve stres yaşanan bir döneme girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kuyudan su çıkarmak içine düşeceği sıkıntı nedeni ile kafasının karışacağına ve falı kapatan kişinin bir türlü ne yapmaya karar veremeyeceğine, zorlu bir çalışmanın kolay bir şekilde son bulacağına inanılır.

Kahve falında kuyudan yılan çıktığını görmek geçirdiği zor zamanların sona ereceğine, ayaklarını yerden kesecek kadar büyük bir mutluluk duyacağına, hayırlı bir kısmetle çıkılacak yolda yeni bir hayata merhaba denileceğine işarettir.

Kahve falında birini kuyudan kurtarmak isteklerinin yerine geleceğine, hanımının güzel ahlaklı olmasına evli bir kişi içinse eşinin bahsi edilen şekilde olduğuna ve onunla güzel, hayırlı bir hayat süreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kuyuda olduğunu görmek sorunlarından ve sıkıntılarından kısa sürede kurtulacağına, daha önce hiç görülmedik bazı işlere imza atacağına, bu sayede çok dikkat çekeceğine, evdeki birinin yolculuk yapacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir