AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuyudan balık yakalamak

Kahve falında kuyudan balık yakalamak

Kahve falında kuyudan balık yakalamak aklındaki her şeyi hayata geçirerek, insanlardan takdir toplayacağına, kendisine ait sosyal çevrede mutlu mesut yaşayacağına, çok yakın bir zaman içinde çok hayırlı bir işe gireceğine, insan sevindirmekten ve iyilik yapmaktan vazgeçmeyeceğine, karşı cinsten olan kişilerden gördüğü ilginin de her geçen gün büyüyeceğine, bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına, umutlarının kendisine hayır getireceğine, birine olan borcunu başka birine borçlanarak kapatacağına inanılır.

Kahve falında kuyudan balık yakalamak gördüyseniz:

  • İş hayatınızda ise, beklediğiniz olumlu işaretler kendini yavaş yavaş göstermeye başlayabilir.

Kahve falında kuyudan balık yakalamak anne baba duasının alınacağına, şifa, mutluluk ve huzur bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kuyuda balık tutmak hem maddi hem manevi olarak büyük kayıplar yaşanacağına, mallarını ve makamını garantileyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kuyudan balık tutmak kafasına ve kalbine göre bir kimse ile tanışacağına, alım gücünün artmasına rivayet etmektedir.

Kahve falında kuyuda balık görmek sağlam ve sarsılmaz bir koltuğa oturacağına, alım gücünün artacağına rivayet eder.

Kahve falında kuyudan balık çıkarmak büyük zorluklar çekerek ödenen borçların yakın bir zaman içinde biteceğine ve hayırlı bazı kişiler ile tanışıp iş hayatında hiç umulmadık ve hayal edilmedik mevkiler ve başarılar ile karşılaşacağına, borçlarınızı ödemede kolaylık yaşayacağınıza, kazancının artacağına yorulur.

Kahve falında kuyudan su taşması görmek hane halkı arasına nifak tohumları serpileceğine, elinde bulunan kazancın kendisine çok yeni kapılar açacağına işarettir.

Kahve falında kuyudan süt çıkarmak zarar gören insanlara yardım edeceğine ve dolandırıcı kişiye bela okuyacağına, mal ve mülk konusunda çok hayırlı durumlar ile karşılaşacağına delalet eder.

Kahve falında kuyudan birini çıkarmak hastalıklarının azalacağına, yeni bir hayata başlayacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir