AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuyudan balık tutmak

Kahve falında kuyudan balık tutmak

Kahve falında kuyudan balık tutmak yersiz yere suçlanacağına, fal sahibinin ticari anlamda yüksek mertebelere ulaşacağına, işlerinin çok hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, yardıma ihtiyaç duyacağına, olanaksızlıklarla mücadele eder hale geleceğine, çevresindekilere karşı vefasızlık edeceğine, kaçan fırsatların yeniden kazanılacağına, ticaret ehli olacağına, yönetici makamına geleceğine, sıkıntı çektiği konularda çok iyi bir sonuca ulaşacağına, kazancının günden güne artacağına, sorunlarının kısa bir süre içinde çözüme kavuşacağına, girdiği işlerin herkes tarafından takip edileceğine yorulur.

Kahve falında kuyudan balık tutmak gördüyseniz:

  • Belli fırsatlar söz konusu olabilir.

Kahve falında kuyudan balık tutmak tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde para kazanılacağına, yakın bir arkadaşla birlikte yeni işlere girileceğine, sıkıntılarına ortak olacağına inanılır.

Kahve falında kuyuda balık tutmak maddi açıdan pek getirisi olmayacağına, dertlerinin hastalıklarının ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kuyudan balık çıkarmak üzüntülerin sevince dönüşeceğine ve hastalıkların son bulacağına, maddi olarak iyi giden bir işin bir anda kesintiye uğrayacağına işarettir.

Kahve falında kuyuda balık görmek etraftaki insanların dertlerine de çare bulunacağına, anlaşmazlıkların ve kavgaların son bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kuyudan balık yakalamak hatalarından erken döneceğine, mülkünün peşine düşecek düşmanları olacağına delalet eder.

Kahve falında kuyudan taş çıkarmak büyüklerine saygıda küçüklerine de sevgide artık hiç kusur etmeyeceğine, geleceğinin kendisine hayır ve mutluluk getireceğine alamet eder.

Kahve falında kuyudan su görmek verilen emeklerin boşa çıkacağı bir döneme girileceğine, sevilen kişilerle araya kara kedi gireceğine, bazı sağlık sorunları yaşanacağına, ekmeğine, onuruna ve şerefine leke süreceğine işarettir.

Kahve falında kuyuda olduğunu görmek sevdiği ve güvendiği insanlardan destek alamayacağına, büyük zorluklar yaşayıp en rahat olunan dönemde bile borçlardan ve parasal sıkıntılardan kurtulamayacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir