AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuyudan balık çıkarmak

Kahve falında kuyudan balık çıkarmak

Kahve falında kuyudan balık çıkarmak epey uğraştıktan sonra sorunu biraz düzelteceğine, büyük başarılar kazanmak için çıktığı yolda hiç beklemediği kadar güzel günler ve hayırlı çalışmalar göreceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına, hanesine bolluk ve bereketin geleceğine, iş hayatında ya da sosyal hayatında sıkın   tı yaratacak durumlara düşeceğine, iş hayatında ve aile hayatında türlü zararlara uğranacağına, zorlukların ve musibetlerin sürekli artacağına, kem gözlere ve nazarlara gelineceğine, kendisini çok yıpratacağına, giriştiği bütün işlerde sorunlarla karşılaşacağına, eşi ile yaşadığı tartışmaların sona ereceğine, sağlıklı ve güzel bir hayata sahip olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kuyudan balık çıkarmak gördüyseniz:

  • Bazı konularda bir tercih yapmanız gerekiyor veya bekleniyor olabilir.

Kahve falında kuyudan balık çıkarmak mal varlığının neredeyse eriyeceğine, yüksek bir mevkiye terfi edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kuyudan su çıkarmak bir sebeple ailesi içinde tartışmaların yaşanacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine ve sevilen bir kişi ile yaşanan bir tartışmanın tatlıya bağlanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kuyudan eşya çıkarmak rızık eksikliği yaşayacağına, ihtiyaçlarını karşılamakta büyük sıkıntı çekeceğine, problemlerinin biteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kuyudan para çıkarmak deyim yerindeyse paraya ve mala tapar olacağına, zengin olmak için suç işlemekten de çekinmeyeceğine, bazı kötü niyetli kimseler tarafından yalan yanlış bilgiler verilerek kandırılmaya çalışılacağına işarettir.

Kahve falında kuyudan birini çıkarmak sevince ve imrenilecek güzel bir duruma gelmeye, sorunların eşle oturup konuşularak çözüme kavuşturulacağına, Allah’ın izni ile çok rahat edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kuyudan altın çıkarmak girilen bir yolda başarıların sürekli artacağına, çok üst mevkilere kadar yükseleceğine ve ülke yönetimi ile ilgili kademelerde görev alacağına delalettir.

Kahve falında kuyudan bebek çıkarmak falı kapatan kişinin bu sayede çok daha rahat ve konforlu bir hayata kavuşacağına, üzgün ve mutsuzsa çok mutlu olacağı haberler alıp keyifleneceğine rivayet eder.

Kahve falında kuyudan süt çıkarmak hayırlı ve sevinçli haberler alacağına, çekilen sıkıntıların ve zorlukların da son bulacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir