AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuyudan birini çıkarmak

Kahve falında kuyudan birini çıkarmak

Kahve falında kuyudan birini çıkarmak insanlardan gördüğü sevgi ve saygının da hiç eksilmeyeceğine, içebileceğine, işinde ustalaşacağına, yaptıkları her işte emeklerinin karşılığını en güzel şekilde alacaklarına, ahiret hayatlarının da güzel olacağına, zararını tamamen kapatacağına, sıkıntılarından yakın zaman içinde kurtulacağına, kendisine zarar vermek isteyen kişileri zarara uğratacağına ve mutlu olacağı bir mevkiye geleceğine, verimli olacak işler yapacağına, uzun uğraşlar ve büyük çabalara rağmen bir türlü aşılamayacağına, sözlerinden çıkmayacağına işarettir.

Kahve falında kuyudan birini çıkarmak gördüyseniz:

  • Düşünmeden ağzınızdan kaçıracağınız bazı sırlarınız ilerde, size karşı kullanılabilir.

Kahve falında kuyudan para çıkarmak dertlerin uzaklaştırılacağına, isteklerine ve hayallerine kavuşacağına işarettir.

Kahve falında kuyudan insan çıkarmak kişinin hedeflediği işi alacağına, yeteri kadar kazanç elde ettikten kendi işini kurmak için adım atacağına işarettir.

Kahve falında kuyudan süt çıkarmak toplum hayatında başarıya, sevilen ve saygı duyulan konumun korunacağına, yaşamının da her geçen gün iyiye doğru gideceğine delalettir.

Kahve falında kuyudan taş çıkarmak koltuğunun yükseleceğine, maddi gücünün katlanacağına, deyim yerindeyse ayağının tökezlemeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında birini kuyudan çıkarmak aile bireyleri arasında tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, zor zamanlar geçirileceğine, zahmet verecek işlerin sona ereceğine yorulur.

Kahve falında kuyudan birini çıkarmak uğursuz ve olumsuz olayların unutulacağına, kısa süreli olarak başlayan sorunların daha da uzamasına sebep olacağına işarettir.

Kahve falında kuyudan bebek çıkarmak verilen kararlar sayesinde kazancın sürekli artacağına, hiçbir şeyin eksikliğini hissetmeyeceği gibi her şeyin en çoğuna ve en kalitelisine sahip olacağına alamet eder.

Kahve falında kuyudan altın çıkarmak para konusunda da ciddi kayıplar yaşayacağına, sağlık sorunu yaşayan bir akrabasının durumunun düzelmesi için elinden gelen her şeyi yapacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir