AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuyuda balık görmek

Kahve falında kuyuda balık görmek

Kahve falında kuyuda balık görmek sıkıntılı ve sorunlu dönemler yaşanacağına, kişinin parasını çarçur etmesi yüzünden de günden güne borçlu bir hayat süreceğine, işlerin yoluna gireceğine, hayırlı haberler alınacağına, ilerlemiş yaşta olanlar için de kötü bir olayın yaşanacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına, sıkılacağına ve üzüleceğine, kendisini temizlemek için her fırsatı değerlendireceğine, hem sevilen, takdir edilen kişi olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kuyuda balık gördüyseniz:

  • Ani olaylar veya ortaya çıkan gerçekler söz konusu olabilir.

Kahve falında kuyudan balık çıkarmak her girdiği işte çok üst mevkilere kadar yükseleceğine, sıkıntıya ve zahmete düşeceğine bunun için de bir kurtuluş ya da çıkış yolu aramak zorunda kalacağına yorulur.

Kahve falında kuyuda balık görmek maddi ve manevi olarak rahata kavuşacağına, kötü halden iyi hale geçeceğine, sağlığının, rahatının, neşesinin, keyfinin ve ağız tadının da sürekli olacağına işaret eder.

Kahve falında kuyudan balık tutmak özlem gidereceğine, hayallerini ve arzularını gerçekleştireceğine ve çok mutlu olacağına, yaşanan sıkıntıların sabır ve azimle ortadan kaldırılacağına, dert edilen bazı konularda büyük aşama kaydedileceğine işaret eder.

Kahve falında kuyudan balık yakalamak özellikle hastane, okul gibi hayratlar yaptırılacağına, neşesinin de yerine geleceğine delalettir.

Kahve falında kuyuda balık tutmak onlar yesin diye ekmeksiz kalmayı göze alacağına, ağız tadının yerine geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kuyudan altın çıkarmak içinde bulunduğu sorunların günden güne artacağına, neşesinin ve keyfinin de yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kuyudan temiz su çekmek yapılmak üzere olan bir anlaşmanın taraflardan birinin itiraz etmesiyle askıya alınacağına, gözünü en yukarılara dikeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kuyuda bebek görmek finansal aşıdan kritik bir noktaya geleceğine, açılan şansın yapılacak hatalar yüzünden kapanacağına, kişinin sülalesindeki erkek birey sayısının artacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir