AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuyuda balık tutmak

Kahve falında kuyuda balık tutmak

Kahve falında kuyuda balık tutmak evliliklerde de sudan bahanelerle çıkacak tartışmalara ve kişinin sinirlerine hakim olmakta zorlanacağı bir süreç yaşayacağına, kazancının hiç beklemediği bir miktarda artacağına, bol kazançlı bir projenin hayata geçirileceğine, sıkıntılarından, dertlerinden, borçlarından ve hastalıklardan kurtulacağına, korkularından kurtulacağına, hayata karşı cesaretleneceğine, ortaya konulan çalışmaların dikkat çekmesi sayesinde yöneticiler tarafından yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine, aldığı ödeme ile sıkıntı yaratan borçlarını kapatan fal sahibinin,  rahat bir nefes alacağına ve çok daha hevesli bir şekilde çalışmaya devam edeceğine, daha sonra yaşadığı bazı şeylerden ötürü pişman olacağına ve gittiği yoldan döneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kuyuda balık tutmak gördüyseniz:

  • Güç mücadeleleri söz konusu olabilir.

Kahve falında kuyuda balık tutmak çok hayırlı ve güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine, kaçırılan fırsatlar yüzünden uzun zamandan beri yapılmak istenen bir projenin askıya alınacağına delalet eder.

Kahve falında kuyudan balık tutmak yüksek makamlara geleceğine, işlerin kötüye gittiği bir anda deyim yerindeyse sihirli bir sopa değmiş gibi düzeleceğine delalet eder.

Kahve falında kuyudan balık yakalamak çok büyük ve zor işlerle uğraşmak zorunda kalacağına, rahat bir hayat sağlayacağına delalettir.

Kahve falında kuyudan balık çıkarmak muradına ereceğine, gönül ilişkisi yaşadığı bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine, hayallerine ve hedeflerine kavuşacağına, elinde bulunan mal ve mülkün kısa sürede yapacağı işler sayesinde daha da artacağına, sevdiği kişilerin sorunlarının zaman içinde sona ereceğine inanılır.

Kahve falında kuyuda balık görmek ortaklık yaptığı kişilerden çok büyük fayda sağlayacağına, elinde bulunan imkânları doğru bir şekilde kullanacağına ve yaptığı çalışmalar ile adından söz ettireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kuyudan su almak sıkıntı veren olayların tatlıya bağlanacağına, kırgınlıklar yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kuyudan çıkmaya çalışmak sorunlarını kısa süre içinde çözüme kavuşturacağına, işlerinde büyük başarılar kazanacağına, kendisini çok büyük bir ferahlığa taşıyacak bir proje gerçekleştireceğine, istediği bir mevkiye terfi ettirileceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, uzun yıllardan beri hayal ettiği ve etmediği birçok şeye sahip olacağına delalet eder.

Kahve falında birini kuyuda görmek sorunların çabucak halledileceğine, deyim yerindeyse başında uğursuzluğun kol gezeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir