AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuyudan su görmek

Kahve falında kuyudan su görmek

Kahve falında kuyudan su görmek iş konusunda çok büyük hatalar yapılacağına, yanlış anlaşılmalardan dolayı sürekli kendini ispat etmek zorunda hissedeceğine, çok büyük bir boşluğa düşüp borç içinde kalacağına, kendisini kısa yoldan rahat ve lüks bir hayata kavuşturacak bir meslek edineceğine bu sayede kolay, keyifli ve eğlenceli bir yaşamı olacağına, kendisini uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar kötü hissedebileceğine, yapmak istediği şeylerde çok büyük bir sorun ile karşılaşacağına, maddi sıkışıklık içinde kalacağına, tüm dileklerinin gerçek olacağına, kırgınlık yaşanacağına ve tartışmalı günler geçirileceğine yorulur.

Kahve falında kuyudan su gördüyseniz:

  • Karşı tarafa izin vermeseniz bile, kendinizden ya da hareketlerinizden şüphe duyabilirsiniz.

Kahve falında kuyudan su taşması görmek manevi yönden çok büyük ferahlık yaşanacağına, bunun sonuçlara ve kişinin elde edeceği galibiyetlere de negatif şekilde yansıyacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kuyudan su çekip içmek çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına, kısa süreli olarak başlayan sorunların daha da uzamasına sebep olacağına ve beraberinde çok kötü günler getireceğine, sıfırdan aldığı bir işi en tepeye çıkartacağına ve bu sayede iş hayatında çok büyük firmaların dikkatini çekeceğine yorulur.

Kahve falında kuyudan su çıkmak rakiplerine karşı zafer elde edeceğine, üstün başarılar alacağına, dert yüzü görmeyeceği gibi, hayatı ile ilgili büyük sorunlarla da karşılaşmayacağına, berekete, bolluk içinde, zengin bir hayat sürüleceğine inanılır.

Kahve falında kuyudan su taşımak yüksek bir makama geleceğine, akılsızca davrandığı için geleceğini tehlikeye atacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kuyudan su taştığını görmek bunun birçok derdinin çözülmesine vesile olacağına aynı zamanda da kendisine başarı, mutluluk, huzur ve kazanç getireceğine, yapılan bütün işlerde çok büyük zararlar edileceğine, endişe duyulan durumlarda destek almak için başvurulan kişilerden destek alınamayacağına yorulur.

Kahve falında kuyudan kovayla su çekmek meselelere olabildiğince nesnel yaklaşılacağına, yurt dışında eğitim hayatına devam etmek için yollar aranacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kuyuda berrak su görmek hayırlı gelişmeler yaşayacağına, sorunlarını çözmelerinde ve iş konusunda destek olacağına delalettir.

Kahve falında kuyudan temiz su çekmek ruhunun ve bedeninin de şifaya kavuşacağına, rahatının da yerine geleceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir