AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuyudan taş çıkarmak

Kahve falında kuyudan taş çıkarmak

Kahve falında kuyudan taş çıkarmak aksiliklerin ve tersliklerin üst üste geleceğine, iş hayatında ortaya konulan çalışmaları ve gerçekleştirilen projeleri kıskanan kişilerin yenilgiye uğratılacağına, sevdiği kişilerle arasının açılacağına, yollarını ayrıma kararı alacaklarına ve aralarına nefret gireceğine, maddi durumun daha kötü bir hal alacağına, mesleğinde çok başarılı olacağına, yapılan işlerin büyük zararlara uğranacağına, eline geçen fırsatları değerlendirerek çok güzel işler gerçekleştireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kuyudan taş çıkarmak gördüyseniz:

  • Ciddi bir ilişki veya iş birliği söz konusu olabilir.

Kahve falında kuyudan taş çıkarmak maddi olarak çok iyi bir duruma geleceğine, çok büyük ve hayırlı bir iş hayatı yaşayacağına inanılır.

Kahve falında kuyudan birini çıkarmak genellikle girişilen her türlü işin uzun ömürlü olacağına, daha rahat ve güzel bir hayat yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında kuyudan para çıkarmak işlerin daha iyi bir hal alacağına, sıkıntıların sona ereceğine, hikmetli, kudretli kişiler arasına gireceğine ve hidayete ermeyi başaracağına rivayet eder.

Kahve falında kuyudan süt çıkarmak işlerin yoluna gireceğine, iş için beklenen hayırlı haberlerin geleceğine ve aile hayatında çok mutlu olunacağına, maddi zarara gireceğine, kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına alamet eder.

Kahve falında kuyudan su çıkarmak aile içinde bireylerin birbirleri ile uyum, anlayış ve iyi geçim halinde yaşayacaklarına, kişinin de ailesini geçindirmek için zorluk çekmeyeceğine, iş bitiriciliği sayesinde ticaret dünyasının önde gelen isimleri arasında yer alacağına yorulur.

Kahve falında kuyudan eşya çıkarmak onlara çok bağlı olacağına, şansının ve kısmetinin açılacağına, sorunlarının çözüleceğine rivayet eder.

Kahve falında birini kuyudan çıkarmak eline çok büyük kazanç geçeceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük bir işe gireceğine, bu iş sayesinde insanların hayran kalacağı bazı çalışmalara imza atacağına, kişinin davranışlarına ve tutumuna yeniden özen göstererek, üzerindeki kötü imajı sileceğine işaret eder.

Kahve falında kuyudan insan çıkarmak parasal sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, borçlarını kolayca ödeyeceğine, yatırım yapılabilecek kadar para tasarrufunda bulunulacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir