AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuyu kapatmak

Kahve falında kuyu kapatmak

Kahve falında kuyu kapatmak sıkıntıların ve umutsuzluğun sona ereceğine, ayıplanacağına, horlanacağına ve kendini insan içine çıkamayacak durumlara düşüreceğine, o işi iyi yaptığı konusunda her yerde geçerli olacak bir belge alacağına, şifa göreceğine, iş öğreneceğine, dikkat çekeceğine ve bu sayede iş dünyasında kısmetlerinin çoğalacağına, çok büyük yenilikler yapacağına, çok büyük kötülemeler yapılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kuyu kapatmak gördüyseniz:

  • Hayallere dalabilir, yanlış kararlar alabilirsiniz.

Kahve falında kuyunun ağzını kapatmak kazancın yarı yarıya artacağına, kırgınların barışacağına, darda kalmışların ferahlığa çıkacağına, dertlerin biteceğine işaret eder.

Kahve falında kuyuyu kapatmak nazara geleceğine ve güzelliği, dış görünüşünün etkileyiciliği ile çok sayıda aşığı olacağına, sevdiği kişiler ile güzel günler göreceğine, hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kuyu kapatmak işinin gücünün rast gideceğine, amaçlarının gerçekleşeceğine ve ticaretinin hızlanacağına, kendisine yardım eden insanlara yardım edeceğine ve bu şekilde mutlu olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kuyuya düşeni görmek rahatsızlık veren durumlarla muhatap olunacağına, elinde olan bir miktar paranın yakın bir zaman içinde gereksiz bir şey için harcanacağına delalet eder.

Kahve falında mezar kuyusu görmek gerçekleştireceği projeler için bazı adımları atmak için çok hayırlı kişiler ile irtibata geçeceğine, kazanılan başarıları çekemeyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, maddi açıdan çok huzurlu bir döneme girileceğine tabir olunur.

Kahve falında kuyu eşmek gönül hoşluğu içinde olacağına, hafifleyeceğine, aynı andan pek çok işi yönetecek kadar deneyimli, bilgili ve donanımlı kimse haline geleceğine işarettir.

Kahve falında ateşten kuyu görmek maddi zarara gireceğine, kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına, nasiplerini alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında derin bir kuyu görmek büyük getirisi olan bir işte çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, iş hayatının güzel gidişatının aile hayatına da yansıyacağına, elindekileri de kaptıracağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir