AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuyu eşmek

Kahve falında kuyu eşmek

Kahve falında kuyu eşmek karşılıklı olarak aynı duygular beslenen bir kişi ile konuşulup bir birliktelik kararı alınacağına, zahmetli bir işin sona ereceğine ve kısa süre içinde çok beklenen bir terfinin alınacağına, gidilecek yönün belirleneceğine, çok zor olayları çok kısa bir zamanda çözeceğine, sıkıntı ve üzüntülerini geride bırakacağına, hedeflerini tutturmayı başaracağına, varolan sorunlarının sona ereceğine, kötü kişilerin kendisinden ve ailesinden uzak duracağına, ancak daha uzun bir süre boyunca kıt kanaat geçineceğine yorulur.

Kahve falında kuyu eşmek gördüyseniz:

  • Evinizde bazı değişiklikler yapmanız en azından evde rahat etmenizi sağlayabilir.

Kahve falında kuyu eşmek sevilen bir akrabanın ölüm haberinin alınacağına, anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine, hayata karşı isteksiz ve keyifsiz olacağına alamet eder.

Kahve falında patates eşmek işlerin yakın zaman içinde büyük başarılar ve kazançlar getireceğine, yakın zamanda hayır, nimet ve berekete ereceğine delalettir.

Kahve falında toprak eşmek malını ve parasını kaybedeceğine ve bununla kalmayarak hayal kırıklığı yaşayarak mutsuz olacağına, çevresinde kendisini koruyup kollayacak ve dört bir koldan saracak kimselerin çoğalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında mezarı eşmek kazancının tükenmeyeceğine ve kalıcı olacağına, hem aşk hayatının hem de ticaret hayatının yolunda gideceğine, huzurunun ve mutluluğunun da baki kalacağına rivayet eder.

Kahve falında temel eşmek borçların gittikçe artacağına, kişinin bu sürüncemeden ötürü canının sıkılacağına işarettir.

Kahve falında tarla eşmek sıkıntılardan kurtulmaya, kazanç elde edeceğine, birikim yapacağına delalettir.

Kahve falında mezarlık eşmek ilerlemesi gerekirken, geriye doğru gideceğine, sıkıntıların biteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ev temeli eşmek ancak bu hatadan kurtulup doğru bir hamle yaparak çok daha rahat edeceği bir proje gerçekleştireceğine, bu sorunun adından kendisini üzmeye çalışan ve sürekli sorun çıkaran bazı kişiler ile arasındaki bağları tamamen koparacağına, huzura erileceğine, iş hayatında çok büyük bolluk ve berekete kavuşulacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir