AnaSayfa / Genel / Kahve falında ateşten kuyu görmek

Kahve falında ateşten kuyu görmek

Kahve falında ateşten kuyu görmek çok sıkıntılı dönemler geçirileceğine ve hastalık ve çeşitli sorunlar ile boğuşulacağına, aldığı dersler neticesinde bundan sonraki hayatında daha iyi bir mümin olarak, günahtan kaçınarak yaşayacağına, attığı her adımı düşüneceğine, gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin gediğinin bulunmayacağına, sağlık sorunun kalmayacağına, maddi olarak küçük zararlara uğranacağına ve bu zararların çok kısa zamanda telafi edileceğine, bilginleşeceğine ve âlim kimse olma yolunda ilerleyeceğine, doğruluktan ayrılmayacağına, kırgınlıkların ve üzüntülerin biteceğine, hayatından ve şansından yana razı geleceğine işaret eder.

Kahve falında ateşten kuyu gördüyseniz:

  • Geçmiş çalışmalarınızın karşılığını almaya başlıyorsunuz.

Kahve falında kuyu içinde ateş görmek aile bireyleri ile bir soruna karşı ortak çözüm bulunacağına, amaçlarını gerçekleştiremeyeceğine delalet eder.

Kahve falında ateş kuyusu görmek şifa edineceğine, bir sebeple ailesi ile bile büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşayacağına, ancak daha sonra gireceği bir ortaklık ya da gerçekleştireceği çok büyük bir proje sayesinde eskisinden bile daha iyi bir duruma geleceğine işaret eder.

Kahve falında kuyunun içinde ateş görmek kazanılan başarılar sayesinde iş dünyasında büyük bir prestije sahip olunacağına, tahmin edilenden daha çok kazanç elde edileceğine, zorlu çalışmaların yakın zaman içinde biteceğine, dertlerin, sıkıntıların, tasaların ve sorunların çözüm bulacağına işarettir.

Kahve falında ateşli kuyu görmek tüm üzüntülerinden tek kalemde kurtulacağına, onlara karşı zafer kazanacağına, ileri gideceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ateşten kuyu görmek mutluluğu, başarıyı, sağlığı ve zenginliği yakalayacağına, atacağı adımlar ve ortaya koyacağı başarılar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kuyunun içinde yılan görmek düzenli bir işe girileceğine ve kazancın artacağına, rahat edeceğine ve huzur duyacağına delalettir.

Kahve falında kuyuya ip atmak ruhen güzelleşeceğine, nankörlük, vefasızlık ve haksızlık göreceğine işaret eder.

Kahve falında temiz su dolu kuyu görmek yaşanan bütün sıkıntıların ve çekilen zahmetlerin karşılığını vereceğine, insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir