AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuyuya düşeni görmek

Kahve falında kuyuya düşeni görmek

Kahve falında kuyuya düşeni görmek kişinin karşısına her zaman hayatında kalacak kimseler çıkacağına, sevdiği kişiler ile çok güzel zamanlar geçireceğine, hiçbir riske ve engele takılmadan ve maddi kayba uğramadan, kazanç beklediği işte hayırlısıyla ilerleyeceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına, bir akrabadan hata görüleceğine, sevdiği kişilerden ihanet göreceğine, ilim ve irfan sahibi olmak için eğitimine büyük önem vereceğine, her zaman çok dikkatli ve doğru kararlar vermeye çalışacağına, yapmaya çalıştığı şeyler hatalı adımlar atacağına, huzursuz bir ortamdan çıkılacağına delalettir.

Kahve falında kuyuya düşeni gördüyseniz:

  • Aralarından bazıları yaşamsal değişikliklere dahi sebep olabilir.

Kahve falında birinin kuyuya düştüğünü görmek iyi niyetlerle attığı adımların takdir göreceğine ve fal sahibinin arkasından dua edenlerin çoğalacağına, hayallerini gerçeğe dönüştüreceğine yorulur.

Kahve falında çocuğunu kuyuya düşürmek sorunlarının çözüleceğine, işlerinin yoluna gireceğine, dileklerinin ve dualarının da kabul olacağına, girdiği bazı işleri en iyi yerlere getireceğine inanılır.

Kahve falında birinin kuyuya düşüp öldüğünü görmek fal sahibinin kazancının artacağına, bir işte tutunmakta güçlük çekeceğine, kendisine kefil olan tanıdıklarını da zor durumda bırakacağına işaret eder.

Kahve falında kuyuya düşeni çıkarmak çok sevileceğine, yapılan işte geriye düşüleceğine, prestij kaybı yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kardeşinin kuyuya düştüğünü görmek düşmanını dost, dostunu da düşman sayacağına ve yanlış kimselere değer vereceğine, sevdiği kişilerin verdiği destek ile hayırlı bazı çalışmalar yapacağına ve yardıma muhtaç insanları çok sevindireceğine rivayet eder.

Kahve falında karanlık kuyuya düştüğünü görmek dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına, başarılarının devamı için kendisini sürekli yenileyeceğine tabir olunur.

Kahve falında kuyuya düşen birini kurtarmak kapanmış defterlerin yeniden açılacağına, çok büyük çalışmalar gerçekleştirip çok büyük ve helal kazançlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kuyuya anahtar düşürmek rahat bir hayata adım atılacağına,dertlerin son bulacağına ve çok hayırlı ve bol kazançlı bir işe girileceğine, çalışma hayatında bazı sorunların yaşanacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir