AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezar kuyusu görmek

Kahve falında mezar kuyusu görmek

Kahve falında mezar kuyusu görmek diğer taraftan iş hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşanacağına, çok büyük miktarda kazanç elde edileceğine, borçlarından kurtulacağına, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde kendisine çok iyi bir mevkide iş bulacağına, zor geçen bir projenin yakın bir zaman içinde toparlanacağına, yeni ve söz sahibi olunan bir mevkiye sahip olunacağına, hasreti çekilen bir kişiye kısa sürede kavuşulacağına, yeni bir işe girileceğine, sağlık sorunları ile dolu bir dönem geçirileceğine, çocuklarına ve ailesine karşı her zaman şefkatli davranacağına, rakiplerin kazanılacak her başarı sayesinde daha da üzüleceğine, duyduğu üzüntülerin son bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında mezar kuyusu gördüyseniz:

  • Uzun mücadeleler verdiniz, her seferinde ayağa kalkmayı başardınız.

Kahve falında mezar kuyusu görmek en son atacağı bir adımdan ötürü maddi olarak bir kişi ile tartışmaya gireceğine, büyük bir kavgaya tutuşacağına, işlerinin sürekli aksi bir şekilde ilerleyeceğine, etrafındaki kişilerden büyük bir ihanet göreceğine ve bu ihanet yüzünden çok sevdiği kişilerden uzak durma kararı alacağına inanılır.

Kahve falında evin içinde kuyu görmek variyeti ile herkesi kıskandıracağına, yoklukların, sıkıntıların sona ereceğine, helal lokma yiyen fal sahibinin rızkının da sürekli artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında su kuyusuna girmek zararlı bir kişi ile bağların koparılacağına, sevginin ve huzurun hâkim olacağına işarettir.

Kahve falında çamurlu kuyu görmek aydınlık günlerin gittikçe uzaklaşacağına, sürpriz olayların meydana geleceğine işaret eder.

Kahve falında kuyu yaptırmak çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, büyük üzüntülere sebep olacağına, etrafında bulunan, kuyusunu kazmaya çalışan insanlardan uzak durması ve bu sıkıntıların ardından çok zengin olacağı bir döneme gireceğine, huzur bulacağına işarettir.

Kahve falında evin ortasında kuyu görmek hayallerine ulaşmak isterken farkında olmadan inancından sapacak şekilde hareket edeceğine, ailesi içinde büyük tartışmalar yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında bir çocuğun kuyuya düştüğünü görmek başarısız, mutsuz ve hasta olacağına, kötü kimselerin şerrine uğrayacağına, kazadan ve beladan başının kurtulmayacağına, işlerinin bozulacağına, rızkının kesileceğine, kızı olanların da gelin edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında boş su kuyusu görmek hayırlı ve büyük başarı kazandıracak çalışmalar gerçekleştirileceğine, böylece çalışmaları takip ve takdir edilecek kimse olacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir