AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuyuyu kapatmak

Kahve falında kuyuyu kapatmak

Kahve falında kuyuyu kapatmak zor ve sorunlu bir döneme gireceğine, uzun bir zaman boyunca uğursuzluklar ve şanssızlıklar ile boğuşacağına, mal ve mülk konusunda çok iyi yerlere geleceğine, zor ve karamsar günler geçireceğine, çok iyi işlere imza atıp büyük miktarlarda para kazanacağına, bazı ortaklıklar kuracağına, büyük başarılar kazandığı ortaklıklardan birinde hiç istemediği halde bir kırılma yaşayacağına ve sıkıntılı bir döneme gireceğine, maddi ve manevi olarak kendisini çok geliştireceğine, hem geleceğinin güzel olacağına, hem de sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, mal ve mülk konusunda çok hayırlı durumlar ile karşılaşacağına delalettir.

Kahve falında kuyuyu kapatmak gördüyseniz:

  • Yeteri kadar gayret gösterirseniz yıkılan her şeyi onarabilirsiniz.

Kahve falında kuyu kapatmak ancak bu kazancı beklemediği anda kaybedeceğine, hayırsız bir akraba yüzünden diğer akrabalarla ters düşüleceğine ve zararlı bir alışkanlığa başlanacağına inanılır.

Kahve falında kuyunun ağzını kapatmak rahatsızlık veren durumlarla muhatap olunacağına, yaptığı hatalardan dolayı çektiği üzüntüye ve kırdığı kalpleri kazanmak için çabalayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kuyuyu kapatmak maddi ve manevi açıdan zarara uğranılacağına, kısmetsizliğin ve şanssızlığın geride kalacağına alamet eder.

Kahve falında karanlık kuyuya girmek mutlu olacağına ve güleceğine, işle ilgili çok doğru ve başarı getirecek kararlar alınacağına işaret eder.

Kahve falında kuyu çıkrığı görmek kişinin kendisi ve ailesi ile hiçbir şekilde maddi açıdan dara düşmeyeceğine, ihanet göreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kuyuya düşmek ve çıkmak zor zamanlar geçireceğine, etrafındaki insanlardan bir kısmı tarafından dışlanacağına, yapılan işlerdeki sorunların çok uzamadan ortadan kaldırılacağına ve çok büyük sorun yaratan bazı çalışmaların iptal edilip diğerlerine ağırlık verilmesi ile çok daha büyük kazançlar elde edileceğine yorulur.

Kahve falında iple kuyuya inmek kazancın günden güne daha da artacağına, korkularından ve kuruntularından kurtulacağına inanılır.

Kahve falında ev içinde kuyu görmek uzun bir seyahate çıkılacağına, dileklerin ve duaların kabul olacağına ve hayallerin gerçeğe döneceğine, sorunlarının küçük bir parça da olsa azalacağına, biraz nefes alabilecek bir duruma geleceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir