AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuyunun ağzını kapatmak

Kahve falında kuyunun ağzını kapatmak

Kahve falında kuyunun ağzını kapatmak şanssızlık yaşanacağına, hiç olmadığı kadar iyi bir şekilde çalışarak çok iyi işlere imza atacağına, gerçekleştirmek istediği projeleri bu sayede gerçekleştireceğine, maddi olarak çok iyi kazanç sağlayacağı bir işe gireceğine, içinde bulunduğu kötü durumu ortadan kaldırmak ve kendisini rahat ettirmek için gereken bilgileri almış ve kararları vermiş olarak işinin başına geçeceğine, faturaların biriktikçe birikeceğine, çok daha kazanç getiren ve daha büyük başarılar kazandıran işler yapacağına, rızkının tam olarak kesilmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında kuyunun ağzını kapatmak gördüyseniz:

  • İşinizde önemli bir konuma ulaşmanız, terfi etmeniz ya da maddi gelirinizin artması olasıdır.

Kahve falında kuyunun ağzını kapatmak işlerin kötü gidişatına dur denileceğine, pek güven vermeyen bir kişinin iş teklifinin geri çevrileceğine, yapılan bir yardım sayesinde rahat bir nefes alan ve işlerini düzene sokan bir arkadaşın destek olacağına, sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kuyu kapatmak sorunlarından arınacağına, aile hayatının hiç olmadığı kadar güzel olacağına, kısa süre içinde daha dirençli bir şekilde işlerine asılacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine, güllük gülistanlık olacağına tabir olunur.

Kahve falında kuyuyu kapatmak eline geçen fırsatların yarar sağlamayacağına, beklentilerinin gerçekleşeceğine işaret eder.

Kahve falında ağzına kadar dolu kuyu görmek hayır getirecek temiz ve güzel kapıların açılacağına, tartışmaların kavgaya döneceğine ve bu yüzden sevdiği ve değer verdiği birisi ile çok büyük bir ayrılık yaşayarak çok büyük bir üzüntü duyacağına işaret eder.

Kahve falında köpeğin ağzını kapatmak şanssızlıklardan ve uğursuzluklardan bunalan fal sahibinin psikolojisinin giderek bozulacağına, hayatına keyif ve yeni bir anlam katmak isteyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ağzını kapatmak iş konusundaki pozisyonunu iyileştirmek için çok daha fazla çaba harcayacağına, ihtiyaçların ve eksiklerin giderilemeyeceğine delalet eder.

Kahve falında kabede ağlayarak dua etmek sıkıntı veren olayların tatlıya bağlanacağına, sıkıntılarını çözmek için adım atacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine inanılır.

Kahve falında ağzının kapatıldığını görmek karanlık ve kötü günlerin yakında olduğuna, girilen işlerde bir türlü düzen sağlanamayacağına, borçları nedeni ile hapislik durumlar yaşayacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir