AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşının kuyuya düştüğünü görmek

Kahve falında arkadaşının kuyuya düştüğünü görmek

Kahve falında arkadaşının kuyuya düştüğünü görmek eski konuların tekrardan gündeme geleceğine, alınacak sevinçli haberlerle mutluluk dolu günler yaşanacağına, sorunların haneden kısa zamanda uzaklaştırılacağına, sağlıkla ilgili bir sorunun tedavi edileceğine, hayırlı gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşanacağına, sorun üzerine sorun yaşanacağına, pek çok kişiyi idare edeceğine, iş sahibi olmak için uğraş verileceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalışılan bir projenin başka kişilere faydalı olacak kadar geniş çaplı olacağına, daha iyi yaşam şartlarına sahip olacağına, bundan sonraki yaşamında hiçbir şeye aldırış etmeden, sadece keyif alacağı şekilde yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının kuyuya düştüğünü gördüyseniz:

  • Belirsizlik içeren duygusal konularda risk almanız gerilime veya zaman kaybına neden olabilir.

Kahve falında arkadaşının kuyuya düştüğünü görmek rızkının genişleyeceğine, kasasının ağırlaşacağına, onayı alınmadan tek bir adım dahi atılamayacak kadar büyük bir rütbe elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında kuyuya düşeni çıkarmak varolan borçların yakında ödeneceğine, bir sebeple çok kötü olaylar yaşayacağına inanılır.

Kahve falında kuyuya düşeni görmek yeni kazanç kapılarına ulaşılacağına, sorunlu geçen işlerinin yoluna gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çocuğunu kuyuya düşürmek her ne kadar çabalasa, elinden geleni yapsa da pek çok zorlukla karşılaşıp, göğüs germek zorunda kalınacağına, bazı büyük çalışmalar yapacağına delalettir.

Kahve falında kuyuya düşerken kurtulmak sabrederek hareket edilmesi halinde ilerleyen zamanlarda maddi olarak daha rahat olunabileceğine, kişinin geri planda kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çocuğunun kuyuya düştüğünü görmek dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına, girdiği tüm işlerden alnının akıyla çıkacağına ve kendisine hedef olarak koyduğu noktayı çok çalışarak ve azim göstererek kısa zaman içinde geçeceğine tabir olunur.

Kahve falında kuyuya düştüğünü görmek sadece keyif alacağı şekilde yaşayacağına, bir sebeple çok sıkıntılı ve sancılı günler yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında başkasının kuyuya düştüğünü görmek yaşamın belli bir düzene oturacağına, tüm tersliklerin arka arkaya geleceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir