AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuyrukta beklediğini görmek

Kahve falında kuyrukta beklediğini görmek

Kahve falında kuyrukta beklediğini görmek sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, ilim ve irfan sahibi olmak için eğitimine büyük önem vereceğine, eline geçecek olan fırsatların günden güne çoğalacağına, zor ve sıkıntılı günler geçirileceğine, aile hayatı içinde fikir çatışmalarının yaşanacağına, sevdiğinin durumunun iyi olduğuna, çok büyük kazançlar elde ettikten sonra uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile evlenerek bir bebek sahibi olacağına, tartışmaların ve huzursuzlukların son bulacağına, yaptığı şeyden ötürü büyük bir pişmanlık duyacağına, üst üste birçok sorun yaşanacağına, büyük bir rahatsızlık ve endişe duyulacağına, sevilen kişiler ile aranın açılacağına ve aile bireyleri arasında ortaya çıkacak fikir ayrılığından ötürü zor günler geçirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kuyrukta beklediğini gördüyseniz:

  • Kontrollü olmanızda fayda var.

Kahve falında kuyruk beklemek şanssızlık yaşanılacağına ve girilen işlerden elin boş dönüleceğine, dertlerin ve sıkıntıların biteceğine, kardeşlerin birlikte iş kuracağına işaret etmektedir.

Kahve falında kuyrukta beklemek planlarının işe yarayacağına bu sayede içindeki sıkıntılı durumdan kurtularak düze çıkacağına ve hayatının daha kolay hale geleceğine, bir sebeple attığı her adımda ve girdiği her çalışmada çok dikkat etmesi gerektiğine, çok uzunca bir süre boyunca büyük ve sorunlu zamanlar geçireceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına işarettir.

Kahve falında kuyrukta beklediğini görmek bazı kimselere haksızlık edeceğine, hoşgörülü biri olunacağına delalet eder.

Kahve falında balina kuyruğu görmek yatırım yapılabilecek kadar para tasarrufunda bulunulacağına, aile bireylerinin mutlu olacağına, refah içinde bir hayat yaşanacağına ve kardeşler arasındaki sorunların çözüleceğine, Stresli ve zor günlerin yaşanacağına delalettir.

Kahve falında köpeğin kuyruğunun koptuğunu görmek kısa zamanda çok büyük bir aşka yelken açacağına, mali olarak sıkıntıya düşeceğine inanılır.

Kahve falında tilki kuyruğu görmek eline çok yüklü miktarda kazanç geçeceğine, çarelere ve çözümlere ulaşılamayacağına, çok kötü hissedileceğine işarettir.

Kahve falında yılan kuyruğunu kesmek işlerinin günden güne daha kötü bir hal alacağına, herkesin sevdiği ve saydığı bir kişi olacağına, takdir edilip her konuda destek göreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında uzun kuyruklu gelinlik görmek çevresi tarafından güvenilen biri olarak anılacağına, kötü düşünceli bir kişinin tüm çabalarına rağmen büyük bir işte başarılı sonuçlar alacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir