AnaSayfa / Genel / Kahve falında tilki kuyruğu görmek

Kahve falında tilki kuyruğu görmek

Kahve falında tilki kuyruğu görmek ana baba duaları sayesinde hayat içerisinde hem çok saygın ve hem sözü geçen bir kişi olunacağına, sürekli hastalıklar ile boğuşmak zorunda kalacağına, ilerleyeceğine, yükseleceğine, onlara karşı fark atarak öncelik ve ayrıcalık sahibi olacağına, düşmanlarının güçleneceğine, çok büyük adımlar atılacağına, yapılan işlerde büyük başarılar kazanılacağına, gün geçtikçe iş hayatında daha büyük verim saplanacağına ve çok büyük kazançlar elde edileceğine, iş yerinde de prensipli, sevdiklerine bağlı, işini tutkuyla yapan fal sahibinin el üstünde tutulan biri olacağına, kariyerini dilediği gibi sürdüreceğine, hızlanacağına, sosyal çevrede de güzel değişikliklerin olacağına işaret eder.

Kahve falında tilki kuyruğu gördüyseniz:

  • Evde yararlı sonuçları olabilecek konfor sağlayan değişiklikler yapabilirsiniz.

Kahve falında tilki kuyruğu görmek rakiplerini çok kıskandıracak ilişkiler kurup işini farklı şekillerde büyüteceğine, başına türlü melanetlerin ve musibetlerin geleceğine işarettir.

Kahve falında tilki kuyruğu koparmak kendisini çok şanssız ve kısmetsiz olarak göreceğine, büyük çalışmalar sırasında çok güzel günler göreceğine ve bundan sonra karşısına çıkabilecek durumlar için daha dikkatli olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tilki ve kurt görmek kazalara ve belalara yakın duracağına, borç batağı içinde, hasta, mutsuz ya da sorunlarla boğuşan bazı dostlara yardımcı olacağına, hayır duaları alacağına, kişinin dertlerinin ve kısmetsizliklerin biteceğine inanılır.

Kahve falında tilki ısırdığını görmek üstünlük elde edeceğine, makamının yükseleceğine, adının da yaptığı iş sayesinde daha çok insan tarafından bilinir olacağına, kazancının tükenmeyeceğine ve kalıcı olacağına rivayet eder.

Kahve falında köpek ve tilki görmek aile hayatında üzücü ve can sıkıcı şeyler yaşayacağına, rahatının ve konforunu da yerinde olacağına işarettir.

Kahve falında tilkiye ekmek vermek gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, refah içinde olacağına rivayet eder.

Kahve falında tilki tarafından ısırılmak aile hayatının çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine ve hayırlı haberler alınacağına, tam yerinde verilecek kararlarla çalışmaların sürpriz başarılar getireceğine delalettir.

Kahve falında tilki kovmak artık hayatının bir düzene gireceğine, işlerinin toparlanacağına, kurulu bir düzenin sağlanacağına, falı kapatan kişinin, neşesinin, ağız tadının, keyfinin ve sağlığının yerine geleceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir