AnaSayfa / Genel / Kahve falında uzun kuyruklu gelinlik görmek

Kahve falında uzun kuyruklu gelinlik görmek

Kahve falında uzun kuyruklu gelinlik görmek kolaylıklarla, fırsatlarla ve kısmetlere sahip olacağına, üzüntülerin sevince dönüşeceğine ve hastalıkların son bulacağına, kurulan hayallerin gerçeğe çevrileceğine, sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, kendisine iyilik ve güzellik getirecek yeniliklerle karşılaşacağına, sorunlarından bu sayede kurtulacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde hiç olmadığı kadar büyük işler çıkartacağına, yakın zaman içinde çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, yetki ve söz sahibi olacağına, önemli ve büyük işlerin başına getirileceğine, birçok kişinin dikkatini çekeceğine, dostlukta ve evlilikte başarısız ve mutsuz olacağına rivayet eder.

Kahve falında uzun kuyruklu gelinlik gördüyseniz:

  • Fırsatları kaçırmamalısınız.

Kahve falında kuyruğu uzun gelinlik görmek müjdeli haberle geleceğine ve sürpriz güzellikler olacağına, kapanan bütün kapıların açılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında uzun kuyruklu gelinlik görmek iş hayatının rakipler tarafından yapılan tüm engellemelere rağmen çok iyiye gideceğine, kırmızı kostüm kiralamak ise alınacak kötü bir haber nedeniyle uzun süre sıkıntı içine düşüleceğine rivayet eder.

Kahve falında uzun kuyruklu kertenkele görmek yapılan yardımların ardından bol hayır duası alınacağına, kazancın düşeceğine ve sıkıntılı günler yaşanacağına yorulur.

Kahve falında uzun kuyruklu hayvan görmek kişinin inancı ve başarısı sayesinde ayağına dolanan ve yoluna çıkan her türlü melanetten kurtulacağına, hakkında çıkarılacak dedikodu yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine delalet eder.

Kahve falında uzun kuyruklu kedi görmek yaptığı iyiliklerin görülmeyeceğine, mal ve mülkün telafi edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kuyruğu uzun fare görmek sessiz sedasız, sakinlik ve huzur içinde geçen yaşantısının alt üst olacağına, düzeninin sarsılacağına, sabit olan işinin ve gelirinin elinden gideceğine, bir sebeple işlerinin yeteri kadar iyi olmayacağına rivayet eder.

Kahve falında uzun kuyruklu fare görmek hayırsız kişilerle iş yapmak zorunda kalınacağına, rahata kavuşacağına, feraha ereceğine tabir olunur.

Kahve falında uzun kuyruklu elbise giymek iş hayatında ve sosyal hayatında çok zor durumlara düşeceğine ve zarara uğrayacağına, hem moral hem de çareler bulacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir