AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuyruk beklemek

Kahve falında kuyruk beklemek

Kahve falında kuyruk beklemek bir arabulucu gibi davranarak ortamı sakinleştireceğine, kariyerini çok daha iyi yerlere taşıyacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, yapılan işlerde çok hayırlı ve kazanç getirecek çalışmalar yapılacağına, sevdiği kişilerden bulacağı maddi ve manevi yardımları bu akrabasının sorununu çözmek için kullanacağına, daha sonra da bu durumdan kurtulmak için uzun süre çaba göstereceğine, elinde kalan paranın yakın zaman içinde tükeneceğine, kendisini üzen ve yoran birçok olayı ortadan kaldıracağına, sorunların bu sayede çözüme kavuşacağına, tatsız geçen bir dönemin düzeleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kuyruk beklemek gördüyseniz:

  • İletişime geçeceğiniz kişiler veya çıkacağınız seyahatler yararınıza sonuçlar doğurabilir.

Kahve falında kuyruk beklemek stresinin çoğalacağına, gergin ve baskı içinde zor günler geçireceğine, işlerinin sekteye uğrayacağına ve gelir kaynaklarının da bir anda hızla düşeceğine işaret eder.

Kahve falında kuyrukta beklediğini görmek kendi işini kurarak, alın ter ile ekmeğini kazanacağına, geniş rızık elde edeceğine, insanlar hakkında yaptığı kötü yorumlar yüzünden yalnız kalacağına rivayet eder.

Kahve falında kuyrukta beklemek işlerinde verimsiz hale geleceğine, kişinin karşısına her zaman hayatında kalacak kimseler çıkacağına işarettir.

Kahve falında çift kuyruklu yılan görmek hayırla yad etmeye, malların artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kopmuş kuyruk görmek çok daha sosyal bir kişi olup daha büyük bir arkadaş çevresi edineceğine ve kendisine daha uygun ve daha güzel bir hayat kurarak çok uzun zamandan beri ertelediği hayallerine kavuşacağına, rahatsızlık yaratan kişilerin hayattan çıkarılacağına işaret eder.

Kahve falında fare kuyruğu yemek birçok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine, maddi ve manevi olarak büyük bir çöküş yaşayacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında uzun kuyruklu elbise giymek işlerin günden güne daha da artacağına,  hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, uzun süre bu olayın etkisinden kurtulamayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kuyruğu kopmuş fare görmek mutlu ve hayırlı haberlerin alınacağına, hayatı baştan aşağı olumlu bir şekilde etkileyecek fırsatların elde edileceğine, gözünü en yukarılara dikeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir